gyermekvállalás VV Anikó Való Világ valóságshow szerelem Nádai Anikó számmisztika ezotéria jóslat VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó 1989. január 7-én született Mohácson. A "rosszkislány" kategóriában indult anno a ValóVilág 4 beszavazásán, de inkább az "omlós" nevet kellett volna adni neki, mert azonnal az ölébe omlik annak, akitől egy kis szeretetet remél.
személyes születési éve

Fotó: Szabó Balázs [origo]
Fotó: Szabó Balázs [origo]


A számhálóban zölddel jelzett nyolcas életút arra utal, hogy Anikó állandó változásra számíthat, így ha valakinek, akkor Anikónak biztosan nem lesz ideje megunni egyik kedvesét sem. Rendszerint őt hagyják el, mert olyan, mint a kezdő háziasszony, aki a leves előtt a desszerttel halmozza el az asztalánál ülő vendéget. Ő maga ugyan határozottan igényli a változatosságot, de nem azt, ami együtt jár az örökös helyzetváltoztatással.

A 9 - 8 - 7 számsor rámutat a színészi ambícióira, ami - nagy valószínűséggel - sosem teljesedhet ki, hacsak nem igyekszik a blokkoló félelemprogramokat feloldani. Amíg viszont a félelmek uralják tetteit, addig nem csoda, ha nem az elvárásainak megfelelően alakul az élete. Sajátos igazságérzete hajtja, hogy küzdjön az álláspontjáért, csak olykor nem a legmegfelelőbb időben vagy helyen jut eszébe harcba szállni. Képes saját magát ostorozva hajtani, de időnként annyira túlvállalja és megterheli önmagát, hogy a saját érdekeit már nem tartja kellőképpen a szeme előtt.
A születési dátumában látható egyes számjegy az ő esetében arra utal, hogy a legboldogabb perceiben is magányos marad a szíve mélyén. Ennek ellenére azt a látszatot kelti, hogy nyitott könyv mások számára.

Forrás: Robelin
Forrás: Robelin


A mai születésnapjával elkezdődik a kettes személyes éve, amitől jó eséllyel várhatja, hogy a szerelemben meghozza számára a szerencsét. A jóslatok szerint a következő ismeretség egy életre nyomot hagy benne, akár egy gyermek képében is. Ebben az esetben előfordulhat, hogy egy idő után egyedül nevelni majd gyermekét, még akkor is, ha több párkapcsolat is színesíti életét.

2016 és 2017 között kerül olyan élethelyzetbe, hogy bátran vállalhatna gyermeket. Ekkorra éri el ugyanis azt az állapotot, ami közelít a stabil lelki, anyagi alapokhoz.

Saját magán akkor tudna segíteni, ha ismerné a nevét alkotó betűk misztikus hatását. A betűk segítségével tudná csökkenteni a nemkívánatos változások számát. Amennyiben ezeket a szempontokat figyelmen kívül hagyja, úgy idős korára magányos lesz.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.