színésznő Samantha Fox énekesnő leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régen láttuk Samantha Foxot, a nyolcvanas évek szőke bombázóját.

Tipp! Könnyekkel végződött a Megasztár 6 első döntője. Kattints a galériáért!



Samantha áprilisban lesz negyvenhat éves, de még mindig huszonévesnek érzi magát. A szőke bombázó - egykori énekes-színésznő és glamourmodell - mostanában a "RFM Party 80" nevű műsorával turnézik. Miss Fox legfrissebb képeiről megállapíthatjuk, hogy a férfiak egykori álma még mindig fitt és remek formában van. Attól sem riad vissza, hogy így ötven felé miniruhában parádézzon. Persze őt sem kerülték el a plasztikai műtétek, de szerencsére nem fújatta fel teljesen mindenét, sőt, a szeme alatt még ráncokat is felfedeztünk. Samanthának az alakja is remek - meglátszik rajta a sport és az, hogy odafigyel az étkezésére.

Forrás: facebook.com, Northfoto
Forrás: facebook.com, Northfoto

Kattints és nézz sok régi és új szexi képet Samantha Foxról!

A szőkeség egyébként nemrég azzal került a címlapokra, hogy a nizzai fellépésen szájon csókolta a nyolcvanas évek olasz popénekesnőjét, Sabrina Salernót. Persze ez nem lepte meg a rajongókat, hiszen 2003-ban például a következőket vallotta Sam: "Aludtam már nőkkel, de sosem voltam szerelmes. Az emberek azt mondják, leszbikus vagyok. Én nem tudom, mi vagyok valójában. Azt tudom csak, hogy szeretem Myrát, és vele akarok lenni egész életemben" - vallotta Samantha az asszisztensnőjéről, Myra Strattonról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.