Fejleszd a hatodik érzéked - csillagjegyed szerint

lélek csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veled is előfordult már, hogy úgy érezted, hazaérkeztél, amikor egy számodra addig teljesen ismeretlen helyen voltál? Tapasztaltál már megmagyarázhatatlan vonzalmat valaki iránt, aki amúgy egyáltalán nem az eseted, vagy épp hívni akartad a barátnődet, és abban a pillanatban megcsörgette a telefonod? Ezek a dolgok azt jelzik, hogy valamire ösztönösen ráéreztél, ám ha a körülötted lévő világot tudatosabban szemléled, mindig megtalálhatod a helyes irányt.

A belső hang hatalma

Mindannyiunknak van intuíciója, ami egy velünk született természetes képesség. Öt érzékszervünk mellett a hatodik érzék (a tudat) vagy megérzés képessége azt jelenti, hogy képesek vagyunk érzékelni a finom dimenziót, az angyalok és szellemek láthatatlan világát, vagy meglátni sok esemény mögött az ok-okozati összefüggéseket, melyek túlmutatnak az értelmi megértésen. Ez a finom világ körülöttünk van, és nagymértékben befolyásolja az életünket, csak nem az öt érzékszervvel tudjuk érzékelni.

Thinkstock
Thinkstock

Annak érdekében, hogy megismerhessük ezt a különleges dimenziót, szükségünk van egy "lelki antennára", azaz fel kell ébresztenünk a hatodik érzékünket, ami intelligenciánk legősibb része. Belső hangunkat spirituális gyakorlatokkal tudjuk fejleszteni, melyek segítségével kinyithatjuk lelki szemünket, és megtapasztalhatjuk egy másik világ létezését.

Ha Kos vagy:

Ha Bika vagy:

Ha Ikrek vagy:

Ha Rák vagy:

Ha Oroszlán vagy:

Ha Szűz vagy:

Ha Mérleg vagy:

Ha Skorpió vagy:

Ha Nyilas vagy:

Ha Bak vagy:

Ha Vízöntő vagy:

Ha Halak vagy:

Eörssy Péter kineziológus véleménye:

"A mai világban rengeteg új élmény és információ ér bennünket, egyre mélyebbre ássuk magunkat az élet különböző területeinek tárgyszintű megismerésében, ám anyagi, párkapcsolati vagy munkahelyi probléma esetén nem feltétlenül tudunk racionálisan gondolkodni. Ilyenkor is érdemes a belső hangra vagy az első megérzésre hallgatni, mert a hatodik érzék képessége mindenkiben ott lakozik. Használjuk bátran intuíciónkat, még abban az esetben is, ha az adott szituációban irracionálisnak tűnik, hisz tudományos kísérletek igazolják, hogy a szív, mely az intuíció első kapuja, hamarabb reagál még az öt érzékszervünkkel felfogható eseményekre is, mint az agy."

A legjobb ufóvideók, amik hamisnak bizonyultakhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121105-megdobbentoen-realis-a-legjobb-ufovideok-amelyek-hamisnak-bizonyultak.html3 rejtélyes eltűnés, amire nincs magyarázathttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121031-legendak-nyomaban-kodde-valt-emberek.htmlEgy tipikus Skorpió: Ady Endrehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121024-horoszkop-ezoteria-egy-tipikus-skorpio-ady-endre.html5 megoldatlan fizikai rejtély, amire nincs magyarázathttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121010-a-legerdekesebb-megoldatlan-fizikai-rejtelyek-a-foldon-es-a-vilagegyetemben.htmlSzexuálmágia: így varázsold el a pasidathttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20121030-szex-lelek-parkapcsolat-szexualmagia-te-is-elvarazsolhatod-kedvesed.htmlÍgy javíthatod a párkapcsolati karmád!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20121019-szerelem-ferfi-es-no-kozott-igy-javithatod-a-parkapcsolati-karmad.htmlEuforikus gyönyör: őrizd meg a szexuális energiáidat! (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20121017-szerelm-parkapcsolat-dolgozz-a-harmonikus-parkapcsolatert-es-a-legmagasabb-szintu.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.