asztrológia csillagállás horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a Bikáknak eszükbe sem jut a munka, az Ikrek előtt mozgalmas hétvége áll. Számodra mit ígérnek a csillagok? Kiderül a Life.hu hétvégi horoszkópjából.

Kos



Hétvégi tipp:

Bika

Hétvégi tipp: Mivel adsz magadnak egy kis szabadságot, már csak pár nagyszerű programötletre lesz szükség! Korcsolyázás? Szánkózás?

Ikrek

Hétvégi tipp: Aszekrényekben is rendet tehetsz, ezt úgyis régóta tervezed. Dobj ki mindent, amit már vagy két éve nem szedtél elő.

Rák

Hétvégi tipp: Ebből a hétvégéből már csak a romantikus este hiányzik. Teremtsd meg a hangulatot, és intézd el, hogy a párod is ráérjen! Ha nincs pasid, az interneten most összeakadhatsz valakivel.

Oroszlán

Hétvégi tipp: Csináld mindkét nap azt, amit szeretsz, amire régóta vágysz, és mondj le minden kötelező dolgot. Ez a hétvége csak a tiéd!

Szűz

Hétvégi tipp: Lehet örülni úgy is, ha közben eleget teszel a kötelezettségeidnek. Vagy hívd fel az ismerősödet, és tegyétek át a dolgot hétfőre, így átadhatod magad a hirtelen adódott lehetőségnek.

Mérleg

Hétvégi tipp: Múzeumba egyedül is lehet menni. Egészen május végéig vár a Gyilkos tárlat a Vörösmarty tér Üvegpalotájában.

Skorpió



Hétvégi tipp:

Nyilas

Hétvégi tipp: Ne feledd, hogy ezen a hétvégén ne siess, ne kapkodj, nem éri meg kockáztatni.

Bak

Hétvégi tipp: Ne vedd piszkálódásnak kedvesed vagy barátod unszolását. Mindenki csak jót akar neked, ezért inkább hagyd, hogy kirángassanak a negatív hangulatodból.

Vízöntő

Hétvégi tipp: Egyszerűen csak hagyd, hogy minden menjen a maga útján. Semmit ne gátolj, semmit ne siettess.

Halak

Hétvégi tipp: Ha a környezetedben élők eleinte ellenkeznek, győzd meg őket arról, milyen jól fogják magukat érezni, mondjuk egy közös hógolyózás vagy szánkózás során.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.