asztrológia csillagjóslás horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák remek hétvége előtt állnak, a Rákokon azonban valami furcsa érzés uralkodhat el. Számodra mit ígér a Life.hu hétvégi horoszkópja?

Kos

Hétvégi tipp: A kritika épp azért van, hogy javítani tudj a hibáidon. Ezt tartsd szem előtt!

Bika

Hétvégi tipp: Ez a két nap remek alkalom arra, hogy megtanuld, ne válaszolj semmire úgy, hogy nem vizsgáltad meg a téma részleteit.

Ikrek

Hétvégi tipp: Ne fecséreld bolondságokra és hasztalan dolgokra az értékes időt, csak olyan dolgokba fogj, amiknek van értelmük.

Rák

Hétvégi tipp: Hívj össze családi kupaktanácsot, és egy finom ebéd mellett beszéljétek át gondjaitokat. Így mindenki megértő fülekre fog találni.

Oroszlán

Hétvégi tipp: Bár még mindig tél van, érdemes böngészni a nyári utazási ajánlatokat, hátha találsz valamilyen izgalmas úti célt.

Szűz

Hétvégi tipp: Elejét veheted minden veszekedésnek, ha azonnal lecsitítod a vitapartnert.

Mérleg

Hétvégi tipp: Szervezz a barátnőiddel házi bazárt! Mindenki hozzon pár holmit és cserélgessetek egymás közt!

Skorpió

Hétvégi tipp: Tartsd szem előtt, mennyire fontosak a stabil családi kötelékek. Hajtsd meg a fejed mások akarata előtt, idővel úgyis kiderül, hogy neked volt igazad.

Nyilas

Hétvégi tipp: Mint általában jellemző rád, most is ösztönösen, de jól fogsz dönteni. Csak hallgass a belső hangodra, és felejthetetlen élményekben lehet részed.

Bak

Hétvégi tipp: Vasárnap lustálkodj, ameddig csak jólesik, délután nézz meg egy filmet, és egyél pattogatott kukoricát.

Vízöntő

Hétvégi tipp: Szombat este jót fog tenni egy gyertyafényes, aromaterápiás, meditációs zenével felturbózott fürdő.

Halak

Hétvégi tipp: Lehet, hogy a másik személy nem is tudja, mennyire neheztelsz rá, ezért van holtvágányon az ügy. Beszéljétek meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.