asztrológia heti horoszkóp csillagállás horoszkóp ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára pozitív irányú javulást jeleznek a heti konstellációk, de a Szüzek előtt is nagyszerű lehetőségek nyílnak meg a héten. Vajon neked mit ígér a Life.hu heti horoszkópja?

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!

Kos

Tipp: Nyugodtan álmodj nagyot, mert Jupiter támogat a megvalósításban!

Bika

Tipp: Tartsd szem előtt azt, hogy amibe most kezdesz, azt sikerre viszed!

Ikrek

Tipp: Élj együtt a Holddal. Tényleg nem véletlen az, hogy fogyóhold idején fogyunk, eleresztünk, lemondunk, s ezáltal mégis felszabadulunk.

Rák

Tipp: A hétvégére lecsitul minden, de addig óriási önuralomra lesz szükség, ha vita nélkül akarod átvészelni a hétköznapokat.

Oroszlán

Tipp: Munka terén biztos, hogy megnyílik előtted egy új kapu. Merj átlépni a küszöbén, még akkor is, ha a totális bizonytalanság vár odaát!

Szűz

Tipp: Van kerted? Akkor ideje a tavaszi munkákat megkezdeni, ha nincs, akkor legalább néhány balkonládát ültess be növényekkel.

Mérleg

Tipp: A nehéz, csütörtöki nap estéjén menj el egy könyvtárba vagy egy felolvasóestre, ott kénytelen leszel csendben maradni, s az elméd is szépen lecsitul majd.

Skorpió

Tipp: Hiányzik a víz, az úszás, a lubickolás? Akkor keress fel egy élményfürdőt.

Nyilas

Tipp: Ne kérd mások tanácsát! Ne várd, hogy ők döntsék el, tegyél, vagy sem valamit. Te cselekedj, a saját megérzéseid alapján.

Bak

Tipp: Ezen a héten nem kell tartanod olyasmitől, hogy félrevezetnek, becsapnak. Még felebarátaiddal is légy őszinte és nyitott, mindenkivel egy húron pendülsz majd!

Vízöntő

Tipp: Szívügyek terén is adódhatnak bonyodalmak. Ha nem akarsz vitát, adj igazat a másik félnek. Akik most készülnek az első randira, ne beszéljenek túl sokat!

Halak

Tipp: Képes vagy jól kommunikálni még a stresszes helyzetekben is. Használd ezt a képességedet most is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.