asztrológia szerelmi horoszkóp ezoterika horoszkóp július
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelemben is a legfontosabb érték az őszinteség. Jusson eszedbe ez, amikor kikacsintgatnál jelenlegi kapcsolatodból, és akkor is, ha még szingli vagy, ám nem mered valódi lényedet megmutatni a másiknak. Hogy mi vár rád egészen pontosan, azt a Life.hu szerelmi horoszkópja árulhatja el.

Páros: a kánikula szerelmi téren a lehető legjobbat hozza ki belőled, a szenvedély mindennapos vendég lesz nálatok. Adódhatnak apróbb viták, de gyorsan lenyugodnak a kedélyek. Menjetek nyaralni, az édeskettesben töltött idő kiváló gyógyír a régi sebekre.
Páratlan: randevúkra és flörtökre vágysz? Lesz benne részed bőven, viszont fontos, hogy mindenkinek mondj igent, mert olyasvalakiben lelheted meg az igazit, aki elsőre biztos inkább ellenérzéseket vált ki belőled. Adj neki még egy esélyt!

Páros: érzelmi téren nyugalom ölel körbe, különösebb okod nem lehet panaszra. Tervezzetek sok közös programot, és ne csak hétvégékre! A közös esték, koncertek, színházak még közelebb hoznak titeket egymáshoz a közös élmények által. Lesd a kívánságait!
Páratlan: zárd le a magányos korszakot! Minden lehetőséged adva volt, hogy kiéld magad a szingli szerepben, ám jöhet végre az érzelemgazdag, tüzes szerelem. Bontsd le a magasra épített falakat, hagyd, hogy szeressen és a tenyerén hordozzon valaki.

Páros: játssz nyílt lapokkal! Eszedbe se jusson félrevezetni a kedvesedet! Ha egy új ismeretség lehetősége bukkan fel, akkor annak adj teret, de ne alakíts ki tartósan szerelmi háromszöget! Lesz valaki, aki megmozgatja a fantáziádat, s talán belefér egy botlás, de több nem! Mérlegelj!
Páratlan: felejtsd el a szingli életmódot, hidd el, nem neked találták ki! Ott van a szerelem körülötted, csak ki kellene nyitnod előtte az ajtót! Vár a mámor, az odaadás, a kedvesség. Egy olyan érzés ragad magával, amihez nem volt hasonló az életedben még. Hagyd magad!

Páros: júliusban rálelsz a rég áhított harmóniára, melyben lesz része odaadásnak, kedvességnek, örömnek, szexnek. Ez egy olyan csoda, mely most megadatik, de sokat kell azért tenned, hogy meg is tarthasd. Öleld körül kedvesedet törődéssel, őszinteséggel.
Páratlan: az, aki boldogsággal töltheti meg napjaidat, ott van a közvetlen közeledben, talán ismered is, csak még nem pattant ki a szikra. Könnyen lehet, hogy olyasvalaki kopogtat nálad, akit egyszer már visszautasítottál. Most ne tedd, nagy veszteség lenne!

Páros: békés, csendes, szerelmes júliust szeretnél? Az eleje biztos nem ilyen lesz, kellemetlen hatások nehezítik kapcsolatodat, könnyen kialakulhatnak konfliktusok. Változtass a megszokásokon, vigyél új programokat, praktikákat a mindennapokba, az majd segít!
Páratlan: ugye végleg messzire üldözöd azt a gondolatot, hogy továbbra is a magányt válaszd egy férfi helyett? Változtass! Verd ki a fejedből a szingli szót, mondj igent minden randira, légy bátor, kacér, flörtölj szemérmetlenül, és hidd el, meglesz ennek a pozitív eredménye!

Páros: nemcsak kánikulában, hanem szerelemben is lesz részed bőven. Vigyázz, akár egy különös háromszögbe is belebonyolódhatsz, rajtad múlik, mi lesz a vége. Amint dűlőre jutsz, cselekedj annak megfelelően, tartósan nem maradhat fenn ez az állapot!
Páratlan: mozdulj ki a négy fal közül, és mutasd meg a csábosabbik oldaladat a férfiaknak. Észre fogod venni, hogy sokan keresik majd a kegyeidet. Ne habozz randira hívni egy pasit, ha bejön neked. Felejtsd el a társadalmi elvárásokat, miért ne kezdeményezhetne a nő?

Páros: lenne mit formálni meglévő kapcsolatodon? Vénusz inspiráló energiát ad ahhoz, hogy ki merd mondani, elégedetlen vagy, és több érzelemre, testiségre vágysz. Mély és fontos beszélgetések ideje ez, amikor nyíltan elmondod partnerednek, mire is vágysz valójában.
Páratlan: július 12-ig minden esélyed megvan egy új szerelemre, vesd bele magad az életbe, menj partikra, ismerkedj, ne félj bevállalni egyéjszakás kalandokat. Sok férfi fantáziáját megmozgatod, hagyd magad körülrajongani, jöhet az igazi!

Páros: vegyes érzelmek vannak benned, ám júliusban meglátod a lényeget, és fogod tudni, mellette maradsz, vagy továbblépsz. A nyugalom mindenképpen beköltözik az életedbe, ám ez kettős jelentéssel bír. Tény, hogy a legjobb döntést fogod tudni meghozni júliusban, de milyet?
Páratlan: ördögi körben leszel, akit te szeretnél, az mást akar, aki meg a te nyomodban lohol, téged nem kaphat meg. Lehet, hogy nem jó stratégiával próbálkozol? Ideje lenne változtatnod néhány dolgon! Tedd lejjebb a mércét, vagy keress új helyeket a vadászatra.

Páros: szívügyek terén több lehetőséged adódik annál, mint amit remélsz. Kivirulsz, mintha csak most ismerted volna meg a kedvesedet. Ez bizonyos szinten így is lesz, mert egy új arcát mutatja majd neked, ami nagyon fog tetszeni, csábít, és még inkább inspirál.
Páratlan: Csipkerózsika is felébredt egyszer az álomból, most veled is meg fog történni! Ha a férfi nem látja, hogy nyitott és befogadó vagy, akkor nem fog közeledni feléd. Ugye nem akarsz augusztusban is egyedül lenni? Akkor vesd be a bájaidat, s tedd próbára az összes jelentkezőt!

Páros: szívügyek terén rossz taktika az, ha erővel akarod kedvesedet megtartani, netán irányítani. Ha ezt teszed, az vitákat generál, és megfutamodásra késztetheti. Ugye ezt nem akarod? Ha vele tervezel hosszú távon, akkor az előbbieket messzire kerüld el!
Páratlan: legyen fontos szempont az őszinteség és a nyíltság az első randin. Ha ez megy, ezt kapod a másik féltől vissza és senki nem fog csalódni. A szerelem közeleg, de nem az első lesz a nyerő! Sok próbálkozásból viszont ki tudod választani a legmegfelelőbbet.

Páros: mozgalmasnak ígérkezik a nyár dereka, érzelmek terén komoly fordulatokra számíthatsz, vagy így, vagy úgy, de mindenképpen változás jön. Az eseményeket nem tudod megjósolni, mert amiről egyik pillanatban hiszel valamit, az még jobb lesz a következőben!
Páratlan: ne bújj el otthonod falai közé vagy megszokott baráti társaságod kötelékeiben, hanem próbálkozz új helyeken, új közegben. Engedd meg Ámornak, hogy lövöldözzön a nyilaival, és végre elhitesse veled, van miért örülni, mosolyogni és szerelmesnek lenni.

Páros: kapcsolatod pozitív irányba fordul, újra elárasztanak az érzelmek, kedvesed figyelmesebb lesz, mint valaha. Odaadás és romantika öleli körbe a mindennapokat, lelki és testi szinten is pozitív változásokon mentek át. Töltsék házon kívül a hétvégéket!
Páratlan: a július 12-ig óriási eséllyel befuthat életedbe a Nagy Ő, igaz, hogy ezt sok flört és randi előzi meg. Ne mondj senkinek nemet, hidd el, ez is része annak, hogy eljuss az igaziig! Nagyon úgy tűnik, hogy az univerzum meghallgatja a kérésedet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.