Hétvégi horoszkóp (szeptember 27-28.) - Mondd ki, ami a lelkedet nyomja

asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy beléptünk a Mérleg havába, úgy vált szabadabbá a kommunikáció előtt az út: fogalmazd meg te is bátran mindazt, ami zavar, amiről már szívesen beszélnél, de a gátlás vagy a félelem csomót kötött a nyelvedre. Itt az ideje az igazmondásnak, ez a hétvége erről is szól majd. Ám hogy mi vár még rád pontosan, azt a Life.hu hétvégi horoszkópja árulhatja el.

Olyan témák, illetve függőben lévő ügyek kerülnek elő ezen a hétvégén, melyek régóta foglalkoztatnak, sőt, kíváncsivá is tesznek. Akad, amelyik egyenesen vonz majd magához, te pedig kedvet érzel ahhoz, hogy valami fontosat és lényegeset hozz létre. Előjöhetnek őrült ötletek, amikhez akár társakat is találsz. Ideáid mind megvalósíthatóak. Rengeteg új információ birtokába jutsz, melyek nagyon hasznosak lesznek számodra a későbbiek folyamán. A társasági életet se hanyagold!

Jelentős mennyiségű téma, ember és esemény fog egyszerre inspirálni téged ezen a hétvégén, sokszor fogod kapkodni a fejed. Nem csak feléd áramlik a pozitív energia, hanem te magad is remek instrukciókat adsz azoknak, akik hozzád fordulnak útmutatásért. Élj társasági életet, és jól fogod magad érezni, bárhová sodorjon a sors, bárkivel is kelljen kommunikálnod. Régóta van egy halogatott terved? Ideje megvalósítani! Ami most kerül fókuszba, az biztosan hasznot fog neked hozni, csupán neki kell futni a megvalósításnak.

Ezen a hétvégén nem baj, ha a magányt és a csendet választod legkedvesebb társként. Az, ha tudatosan magadba fordulsz, gondolkodni akarsz, tervezni a jövőt, eltöprengeni a közelmúlt eseményein, javítani a hibákon, csakis előnyödre válhat! Merd jobbá formálni a dolgokat, minden ehhez szükséges képességnek a birtokában vagy. Nem vágysz minden áron zajos bulikra, vagy nagyszámú társaságra, sokkal inkább békére, csendre, megértésre. Biztosan akad majd olyan ember, aki nem fogja mindenki megérteni indíttatásodat, ám türelemmel ezeket a helyzeteket is megfelelően tudod majd kezelni.

A pénteki nap lendülete egész hétvégén kitart, s figyelj oda minden hírre szombaton, mert érkezhet egy olyan információ, ami nemcsak felkelti az érdeklődésedet, hanem jó alaposan el is fogsz azon tűnődni. Eleinte majdhogynem elképzelhetetlennek tartod, hogy az ügynek tényleg van valóságalapja, ám csak önmagadra, az intuíciódra hallgass, légy kellően körültekintő, mert sokat profitálhatsz, ha bátor leszel, s most vágod bele a fejszédet valami újba. A vasárnap legyen a családé, szeretteidé, legyen közös programotok, amiben szerepeljen némi mozgás, evés, trécselés.

Ezen a hétvégén az otthonod forgalmas „szórakozó hellyé” válhat, ugyanis ige sokan fordulnak majd meg nálad különböző indokok miatt. Jöhetnek és mehetnek a rokonok, barátok, régi ismerősök is feltűnnek, de szerencsére úgy tűnik, Te magad is élvezni fogod ezt a nagy forgatagot. Ha netán mégsem otthon töltöd az idődet, akkor is a társasági élet lesz számodra a leghasznosabb közeg. Figyelhetsz az emberekre, meghallgathatod bánatukat, és remek útmutatókkal is elláthatod némelyiküket. Fontosak lesznek a mély és intenzív beszélgetések, neked is meg kell nyílnod most valaki előtt, hogy Ő mutathasson meg számodra egy új kaput.

Kissé álmodozós hangulatban leszel, hajlamossá válsz ezen a hétvégén fura, már-már megvalósíthatatlannak tűnő terveket szövögetni. Szűz jellemedhez ez a gondolkodásmód kevésbé illeszkedik, de épp ettől lesz ez a helyzet különleges! Új elképzeléseid teljesen eltérnek a megszokottaktól. Nyugodtan ess túlzásokba, bátran rugaszkodj el a valóság talajától jó messzire, jó magasra. Romantikázz, ha ahhoz támad kedved, vedd le lábáról kedvesedet, vagy hálózd be a kiszemelt idegent. Sokan szóvá is fogják tenni, hogy mennyire más vagy most, mint egyébként, de az a közeg, amit most maga körül teremtesz, sokakat vonzani fog.

Egész héten robotoltál, lefoglalt a munka, de ezt ne bánd, sok hasznos dolgot tettél, bár tény, hogy energiatartalékaid kissé megfogyatkoztak. Próbáld viszont a hétvégén elkerülni azt, hogy gondolataid ismét a szakmai vagy tanulmányi ügyek körül keringjenek. Szervezz valami csuda jó, muris programot, ahol felszabadulhatsz, és úgy telik el az idő, hogy azt észre sem veszed. Kell, hogy teljesen ki tudj kapcsolódni, és el tudj szakadni a megszokásoktól. Emellett jó irány az is, ha a családod, s barátaid, a kedvesed is fókuszba kerül. Próbálj kikapcsolódni, élvezni a lazsálás lehetőségét.

Megint bele akarsz esni abba a hibába, hogy egy kis megnyugvás helyett inkább az otthoni feladatokkal foglalkozol, vagy mások problémáinak megoldását keresed? Jó lenne, ha picit felszabadítanád önmagadat a kötelezettségek alól, hisz mégiscsak hétvége van! Ne azt nézd, hová lehet menni, mit lehet csinálni, kinek kell segíteni. Azt nézd végre, neked mi a jó! Túl sok energiát pocsékolhatsz el úgy, hogy közben a leglényegesebb dologra – azaz magadra! – nem jut idő. A pihenésre mikor akarsz időt szakítani? Arany középút? Létezik! Köss kompromisszumot önmagaddal.

Igen sok nehézséget átvészeltél mostanság, s a javadra legyen mondva, hogy a problémás dolgokat kiválóan megoldottad. Épp ezért nagyon megérdemled a pihenést. Kapcsolódj ki, lazsálj, lógasd a lábad, felejtsd el a házimunkákat! Persze, ha mindenképpen el akarsz végezni valamit, hát legyen, de túlzásokba ne ess! Majd a jövő héten elrendezel minden függő ügyet, s ha még nem tartod túl késői döntésnek, akkor foglalj helyet egy wellness központba, s töltsd ott a szombatot, vagy akár mindkét napot! Hívd el kedvesedet vagy a legjobb barátodat, beszélgessetek, merüljetek el az élet egyszerű szépségeiben.

Egy meglepően izgalmas hír fut be hozzád a hétvégén, ami alaposan felvillanyoz, és még a fantáziádat is beindítja. Azonnal tervezgetni kezdesz, és az óráról órára izgatottabb lehetsz! Állj! Gyorsan nyomd be a stop gombot! Remek, hogy képes vagy egy dologra összpontosítani, de a munka hétfő reggelig várhat! Az időt és az energiát most önmagadra, családodra vagy barátaidra szánd. Egy utazás lehetősége kínálkozik vagy egy fergeteges buli van alakulóban? Mindenre mondj igent! Ha érzed a változás szelét, azt fogadd örömmel!

Meglehetősen aktív leszel, a pihenést egy másik hétvégére halasztod, ugyanis elképesztő sebességgel cikáznak a gondolataid, és sok ötletet akarsz most megvalósítani, vagy legalább az első lépéseket megtenni. A lazsálás kifejezetten nehezedre esik, inkább elkalandozol, kimozdulsz otthonról, családod, barátaid nem biztos, hogy tudják követni gondolatmenetedet. Könnyen lehet, hogy vasárnap valaki számon kér rajtad azt, hogy nem figyelsz eléggé rá és a közös dolgaitokra. Oszd meg vele a terveidet, még az is lehet, hogy szívesen támogat.

Jelentős mennyiségű szeretet áramlik feléd ezen a hétvégén, környezeted érzékeli, hogy figyelemre és kedvességre vágysz, ezért akadhat olyan ember is, aki egy kicsit anyáskodni fog feletted, viszont ez most biztosan nem fog zavarni téged. Lényeges eleme a hétvégének a kifinomult kommunikáció, a kezdeményezőkészség. Az őszinte beszélgetések még inkább összekovácsolnak azokkal, akiket szeretsz. Nyisd ki a szád, mondd el, ha bánt valami, vagy kérj tanácsot a következő időkre megcélzott terveidhez. Vasárnapodnak mindenképpen legyen része a sport is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.