Hétvégi horoszkóp (január 3-4.) – Új esélyek, új lehetőségek

asztrológia horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halakra remek hangulatban talált rá az újév első hétvégéje, a Szüzek pontosan azt kapják, amire vágytak, a Bakok előtt pedig megnyílik a lehetőségek kapuja. Olvasd el és tudd meg, neked mit tartogat a Life.hu hétvégi horoszkópja!

Picit csipkelődős hangulatban leszel, aminek valójában nem is lesz oka. Még szerencse, hogy csak a szombati napod alakul furcsán, a vasárnap békés és nyugodt lesz. Vigyázz, nehogy beleess abba a hibába, hogy piszkálódni kezdj, vagy számon kérj másokon be nem teljesített ígéreteket. Akkor se tedd ezt, ha teljesen biztos, hogy igazad van. Környezeted legtöbb tagja nehezen fog szót érteni veled, így az sem lenne elvetendő ötlet, ha picit visszavonulnál, és a magány csendes ölelésében átgondolnád a dolgaidat. Szerencsére vasárnap helyreáll a béke, és ismét tudsz mosolyogni!

Pihenést és semmit tevést terveztél az év első hétvégéjére? A gondolat remek, ám nem biztos, hogy tartósan is megmarad ez az állapot. Könnyen adódhat egy jó programlehetőség, egy buli, egy találka, amire érdemes igent mondani, jót tesz neked, ha kimozdulsz otthonról. A Bika jegy szülötteként még akkor is mozgalmas hétvégére számíthatsz, ha eleinte tiltakozol ez ellen. Lesz módod jönni és menni, fontos döntéseket hozni, szórakozni, tartalmas beszélgetéseket kezdeményezni. Próbáld meg követni a történéseket, hogy ne maradj le semmiről!

Nagyon tudatosan el akarod kerülni a lényeges döntéseket, a fontos lépéseket ezen a hétvégén? Tény, nem számítottál arra, hogy jelentős ügyekkel is foglalkoznod kell, de ez bizony megtörténik, tehát nem dughatod a fejed a homokba. Egy váratlan munka, érdekes feladat, netán egy rokon megsegítése, vagy egy otthoni sürgős tennivaló alaposan keresztbehúzhatja a számításaidat. Ám, te ne ess kétségbe, hanem alkalmazkodj a változó körülményekhez. Semmi nem történik véletlenül, úgyhogy szervezd át a hétvégi programokat a pillanatnyi lehetőségekhez igazítva!

Tartalékold az erődet! Ne forgácsold szét az energiáidat, és ne hagyd, hogy környezeted olyasmit tukmáljon rád feladatként, ami egyáltalán nincs ínyedre. Ha valami nem tetszik, azt mondd ki! Ne hajszold magad otthoni feladatok elvégzésével, vagy más emberek ügyeinek felgöngyölítésével. Inkább törekedj arra, miként tégy szert egy kis plusz energiára mozgással, gyógyteákkal, reformtáplálkozással. Egy izgalmas és nagyon mozgalmas munkahét indul hétfőtől, aminek az akadályait csak akkor fogod tudni sikeresen venni, ha kellően kipihent leszel.

Van konkrét programod a hétvégére? Könnyen előfordulhat, hogy le kell mondanod valamiről, mert nem minden alakul a tervezettek szerint. Azzal tennél jót magadnak és környezetednek, ha az újesztendő energiáinak segítségével magad mögött hagynád különféle sérelmeidet, és a jövőbe tekintenél, előrelátóvá válnál, és új célokat tűznél ki magad elé. Hidd el, a múlton már úgysem lehet változtatni, de a jelen és a jövő most formálható! Oroszlánként mosolyogj többet, az jól áll neked! Gyakorold ezt egész hétvégén!

Ez a hétvége azért lesz különleges, mert teljes mértékben olyanná formálhatod, ahogy kedved tartja. Ha hangoskodásra, társaságra, bulira vágysz, semmi nem fogja utadat állni. Ha nyugalmat és csendességet keresel, akkor arra is gyorsan rálelsz. Bármely variáns mellett teszed le a voksod, hoz, jól fog esni neked a karácsonyi, majd a szilveszteri felhajtás után, hogy végre önmagadat helyezheted középpontba. Az égi hatások kedveznek az alkotó, kreatív, művészi tevékenységeknek, ezért vedd elő bátran azokat az ötleteidet, melyeket már régóta dugdosol. Alkoss valami szépet!

Bal lábbal kelhetsz fel szombat reggel, de nem szabad hagynod, hogy bármilyen kellemetlen érzés végleg eluralkodjon rajtad. Sokat segíthetsz a helyzeten akkor, ha tudatosan odafigyelsz arra, hogy közvetlen környezeteddel, szeretteiddel toleráns maradsz, netán még mosolyogsz is. Valószínűleg csak annyi lehet a gondod, hogy belül pontosan érzed, lassan vissza kell rázódnod a hétköznapok zajos, kevésbé békés közegébe, s ez a pillanat igencsak közel került hirtelen. Próbálj olyan tevékenységeket keresni, melyekről tudod, hogy nyugtató hatással vannak rád.

Nincs rád jó hatással az időjárás, sem pedig a közelgő hétfői nap. Azért próbálj mosolyogni és örömteli élményeket megélni. Ezen a két napon mind fizikálisan, mind pedig lelkileg le leszel terhelve, sokan a saját bajukat is a te nyakadba zúdítják. Vasárnap viszont mégiscsak fordulhat a kocka, mert érkezik egy olyan hír vagy meghívás, ami felvillanyoz, és egyik percről a másikra mosoly kerül az arcodra. Ezt követően pozitívvá válik a hangulatod, örülsz minden apróságnak, és a pihenés, a szeretet és az odaadás kapják a főszerepet.

Ezen a hétvégén kellemetlen égi hatások okozhatnak neked nehéz pillanatokat, könnyen nyoma veszhet dolgoknak, vagy viták bontakozhatnak ki körülötted. Könnyen megeshet, hogy túlköltekezel, márpedig óvatosabban kellene bánnod a pénztárcád tartalmával. Mindenképpen légy megfontolt és óvatos mindkét nap! Ha tudatos leszel és figyelsz, akkor biztosan el tudod kerülni a kellemetlenségeket, és nem esel bele a neked ásott csapdákba. Barátaid, kedves rokonaid invitálnak valahová? Mondj igent!

Ezen a hétvégén egy remek lehetőség kapuja nyílik meg előtted, csak át kell lépned a küszöböt, hogy a jó dolgok meg is történjenek veled. A kihívásokra, bulimeghívásokra, egy váratlan randira tilos nemet mondani! Valamilyen – tőled picit távol álló - szervezési feladatot is el kellene látnod? Bólints rá, és próbáld ki magad új területen! Nem baj, ha egyáltalán nem számítottál ilyesmire, mégis érdemes lenne felvállalni. Még soha nem csináltál ehhez hasonlót, épp ezért lenne érdemes magadat próbára tenni, mert nagyot tudnál alakítani.

Élvezni fogod ezt a hétvégét, keresve sem valószínű, hogy találsz benne hibát, amikor vasárnap este alvásra hajtod a fejed. Rengeteg pozitív élmény segíthet abban, hogy mosolyogj és elégedett légy. Gyakorlatilag az elejétől a legvégéig fogadd örömmel az embereket, a híreket és az esetleges meghívásokat. Megduplázhatod az örömöd, ha mindenre rábólintasz, vagy épp valamilyen pozitív élményt nyújtasz másoknak egy kis kedveskedéssel! Kiegyensúlyozottság és nyugalom jellemez téged, a gondolataidat és tetteidet egyaránt. Semmi sem borítja fel lelkivilágod harmóniáját.

A szombati napod – ha csak az égieken múlik -, biztosan remekül indul, hisz jó a hangulatod, sokat mosolyogsz, ez pedig lehetőséget is teremt az elégedettségre. Ne hagyd, hogy bármilyen külső körülmény megtörje a pozitív kedélyállapotodat, sőt, légy másokra is inspiráló hatással. Ez a pozitív életérzés estére csak tovább fokozódik, vasárnap délelőtt viszont adódhatnak apróbb kellemetlenségek otthonod körül, amik nem tesznek majd túl boldoggá. Elromlik valami? Keresed, de nem találod? Vagy egyszerűen csak túlzottan ragaszkodsz bizonyos elképzeléseidhez? Sürgősen engedj a csökönyösségedből!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.