Szerelmi horoszkóp 2015 - Most pattan ki a mindent elsöprő szerelem szikrája

asztrológia szerelmi horoszkóp ezoterika horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon utolér a végzet, vagy csak vaktában lövöldözik Mars és Vénusz gyermeke, Ámor a nyilával? Hogyan indul a 2015-ös esztendő, milyen tendenciákra számíthatsz, s miként fog végződni? Magány vagy szerelem vár rád? Mit üzennek az égiek szingliknek és elkötelezetteknek? Vajon eléred az áhított célt, s ha igen, hogyan juthatsz el oda a leggyorsabban?

Páros: Bárhogy kezdődjön a 2015-ös esztendő, az biztos, hogy jól fog végződni. Mivel életed egyéb területei kiegyensúlyozódnak, így mindenképpen jó hír, hogy szerelmi téren is rátalálsz arra az útra, ami megelégedettséget hoz a mindennapjaidba. Azon kell dolgoznod, hogy a vitákat minimálisra csökkentsd, és teljes mértékben ráhangolódj kedvesedre. Ha te figyelsz rá, ő is fog figyelni rád. A törődés, az őszinte odaadás nélkülözhetetlen lesz a kapcsolatotokból - hát osszátok meg egymás közt, amitek van. Ha képes leszel mindig türelemmel közelíteni felé, akkor a súrlódások elsimíthatók, és közös, valamint hosszú távú terveket tudtok szőni.
Páratlan: Vénusz segítségével rengeteg olyan helyzet adódik, ahol ismerkedhetsz, csupán ki kell nyitnod a szíved kapuját, s hagyni azt, hogy a szerelem beköltözhessen oda. Bármilyen csalódás is ért a múltban, azt ez az esztendő végleg feledteti, s csak a jövőre kell figyelned. Fontos, hogy senkit ne utasíts vissza szimplán a külseje vagy az első megnyilvánulása miatt. Erőteljes, az életedet teljesen felforgató érzelmek közelednek feléd, viszont legyen igényed arra, hogy a kialakuló kapcsolat harmonikus legyen - mind intellektuálisan, mind szexuálisan. Légy okos, irányítsd a másik felet, segíts neki abban, hogy feltárod előtte a vágyaidat, reményeidet, így könnyen és gyorsan eldöntheti, leteszi-e melletted a voksát.

Páros: Sokféle élményben lesz részed 2015-ben. A szenvedély és a mámor alapvetően jelen lesz a mindennapokban, éld meg csodás pillanatait a jónak. Ugyanakkor ne feledd, hogy a párkapcsolatot nem tolhatod háttérbe a munka javára, találd meg az arany középutat, nehogy ez valamiféle konfliktusforrás lehessen köztetek. Uránusz most garantálja a tartósságot, a nagy elköteleződések ideje pedig a nyári évszak. Ha esetleg megorrolsz kedvesedre az első negyedévben, tudd, hogy sürgősen helyre kell tennetek a dolgokat, és újabb, közös célokat kell kitűznötök, különben kenyértörésre kerülhet sor. Az egymás iránti szerelmet szilárdítsátok meg, és légy odaadó. A nélkülözhetetlen őszinteség lesz az alappillér 2015-ben.
Páratlan: Rengeteg alkalom nyílik arra, hogy randizz, flörtölj, aztán pedig akár el is köteleződj. Ez az év a tiéd, a szó mindenféle pozitív értelmében. Légy nyitott és befogadó, ne mondj nemet senkinek, mert a látszólag zord külső mögött teljesen biztos, hogy érző lélek húzódik meg. Ez utóbbihoz viszont rögös út vezet… pont úgy, mint a te szívedhez! Megnő az esély arra, hogy távolról, esetleg külföldről, idegen kultúrából érkezzen hozzád a nagy Ő. A különbségek ellenére is gyorsan megtalálhatjátok az összhangot, a vágyaidat pedig sorban teljesíteni fogja. Ne kételkedj abban, hogy sikerül rátalálni arra, aki ugyanúgy szeretné a veled való kapcsolatot, mint te.

Páros: Ha hiányoltál szerelmi életedből bármit az elmúlt években, akkor 2015-ben garantáltan megleled! Tele leszel örömmel, játékossággal, élményekkel, ráadásul elképesztően nagy hatással lesztek egymásra. Mindketten tudjátok a másikat fejleszteni, energiával feltölteni, inspirálni, segíteni - mire van épp szükség. Mivel jellemzően harmóniában leszel önmagaddal, így ezt a párkapcsolatodba is át tudod ültetni, ami csak jót tehet nektek. Fontos, hogy az őszinteség mindennapi része legyen életeteknek, különösen az áprilistól júliusig tartó időszakban, amikor kétségek üthetik fel a fejüket benned. Ne hagyd, hogy a féltékenység zöld szemű szörnye eluralkodjon feletted.
Páratlan: Keresed a másik feled? Ne aggódj, hogy eddig nem találtad meg, ugyanis az a kapcsolat, amelynek alapját ebben az esztendőben tudod letenni, garantáltan tartós lesz. Könnyen lehet, hogy jövendőbeli kedvesedet már régebbről ismered, s most fog kipattanni az a szikra, ami elsöprő szerelmet generál köztetek. Nagyon fontos, hogy légy nyitott mindenre, meghívásokra, üzleti lehetőségekre, mert igencsak meglepő irányból érkezik majd a szerelem. Ellentétben az elmúlt évekkel, most gyorsan rá tudsz hangolódni másokra, könnyen megérzed azt, vajon keresheted-e valakiben az igazit, vagy jobb, ha sürgősen továbblépsz. A tavasz meghozhatja a nagy Őt… de legkésőbb szeptemberig tudni fogod, ki mellett teszed le a voksod.

Páros: 2015 azért lesz különösen érdekes számodra, mert a dolgok nem csak úgy megtörténnek veled, hanem úgy alakul minden, ahogy te magad eltervezed - tehát nem kötelezőszerűen jók vagy rosszak bizonyos helyzetek, hanem te döntöd el, mit akarsz, hová szeretnél eljutni, és kivel óhajtod összekötni az életedet. Bőven adódik alkalom romantikázásra, elmélyülésre, de belső ébredésre is! Június és július hava fordulatot hoz, ekkor fogod eldönteni, hogy partnered jó neked, vagy végleg búcsút intetek egymásnak, s új kapcsolat után nézel. Ami az ősszel történik, az hosszú távon meghatározza a boldogságodat, hát alkalmazkodj a körülményekhez, és hozd ki a pillanatból a legtöbbet.
Páratlan: Vénusz olyan körülményeket teremt számodra júliusig, amelyben nemcsak jól fogod magad érezni, hanem a párkereső férfiak is tudni fogják, milyen érzéki, különleges és egyedi vagy. Ne csodálkozz azon, ha egyenesen vadásznak rád és be akarnak hálózni. Légy okos és hagyd magad, mert csak így fogod megtapasztalni, ki a jó számodra! Ha pedig kedved szerint tesztelted a jelentkezőket, nyáron pontot tehetsz a szingli életforma végére, és boldog kapcsolatban élő nőként tüntetheted fel magad mindenhol. Vigyázz, meglepő gyorsasággal fog a kapcsolat elmélyülni, és akár összeköltözés, gyermekvállalás is szóba kerülhet még 2015-ben.

Páros: Biztató híreket, örömteli élményeket hoz a 2015-ös esztendő eleje. Jól érzed magad a bőrödben, remek terveket tűztök ki magatok elé, ismét lesz előttetek perspektíva, ez pedig igencsak összekovácsol titeket. A tartósság garantált, elkötelezettség lóg a levegőben: ha eddig nem történt meg, itt az idő összeköltözni, gyermeket vállalni, megházasodni. Jó hír, hogy remekül összehangoljátok vágyaitokat, viszont szeptembertől novemberig némi friss levegőt is szívjatok, nehogy egymásra unjatok gyors hirtelenséggel. Sok intimitásra lesz szükségetek, olyan pillanatokra, melyek egyedivé és különlegesség varázsolják a mindennapokat.
Páratlan: Légy mindenkivel őszinte 2015-ben. Ne hordj álarcokat, ne gondold, hogy attól fogsz valakinek kelleni, hogy másnak mutatod magad. Ha a másság miatt vonzódik hozzád, akkor a más kell neki, nem Te. Minden esélyed megvan az igazi megtalálására, március mindenképpen áttörést hoz, mert randik, flörtök tarkítják a mindennapokat. Ha még ennél is tovább kell várnod, hát októberig biztos utadat keresztezi valaki, akivel a karácsony már gyönyörű és harmonikus lehet. Fontos, hogy ne légy kételkedő vagy gyanakvó, ha valaki hírtelen tűnik fel a színen. Ha ez megesik, akkor ennek van itt az ideje…

Páros: Vajon minden vágyad teljesül 2015-ben? Bizony, erre óriási esély van - legalábbis szerelmi téren. Vénusz érzelmeket, Mars biztonságot hoz, neked csak némi bátorságra, újításra, odaadásra lesz szükséged ahhoz, hogy maximálisan kihasználd az újév által kínált lehetőségeket. Kedvesed támogatására folyamatosan számíthatsz, így nemcsak otthon találod meg a számításaidat, hanem munka terén is, hisz sok biztatást kapsz. Könnyen megtörténhet, hogy egy remek ötlet segítségével közös vállalkozásba fogtok, ami gyors haszonnal kecsegtet. Se te, se ő ne féljen ettől! Épp ez lehet az a plusz energia, ami még szorosabbá teszi a köteléket, és meg őszintébbé a mindennapokat. Szeptember hava érdekes fordulópontot hozhat… figyeld az eseményeket!
Páratlan: Ámor nyila el fog találni 2015-ben, s bár meglehet, hogy sem az első, sem a második próbálkozás nem hozza meg a vágyott sikert, ám ami késik, nem múlik. Hajlamos leszel fölös energiáidat a munkádba vagy a tanulásba fektetni, ami persze remek gondolat, de csak addig, amíg ez által nem zárod ki magadat teljesen a szerelem lehetőségének tárházából. Ha más nincs, hát adj esélyt magadnak arra, hogy üzleti ügyekkel kapcsolatban találkozhass valakivel. Ha eddig komolyan vetted a házinyúlra nem lövünk elvet, akkor ezt most végleg vesd el. Egy munkakapcsolat, közös vállalkozás, egy megbeszélés hozhat olyan fordulatot, hogy megláthatsz valami érdekeset, azt, hogy mi rejtőzik a másikban.

Páros: A szenvedély februártól beköltözik a mindennapjaidba, kedvesed biztosan örülni fog annak, hogy folyamatosan szikrázni fog a szenvedély köztetek. Ám vigyázz, könnyen lehet, hogy mellékvágányra tévedsz, ami persze sok izgalmat hozhat, de nem biztos, hogy megéri kockáztatni a biztosat a bizonytalanért. Márciusban és áprilisban majdhogynem zabolázatlan leszel, heves, akaratos, minden vágyadat ki akarod elégíteni, legyen az érzelmi vagy épp testi jellegű. Májusra ezek a heves érzelmek csillapodnak, s vissza tudsz térni az eredetileg kijelölt útra… csak az a kérdés, hogy kivel. A régi kedvessel, aki türelemmel várt rád, vagy mégis belevágsz valami újba? Tulajdonképpen mindegy a hogyan, mert az eredmény a fontos: év végére tudni fogod, ki mellett van a helyed.
Páratlan: Szükséged van arra, hogy szerethess és szeretve légy. Minden pillanatát ki akarod élvezni a 2015-ös esztendőnek, a kérdés csak az, vajon szabad-e túlzásokba esni? Persze, hogy szabad, sőt, kötelező! Ne félj az új élményektől, az ismeretlentől, vagy attól, hogy kiforgasd a világot a négy sarkából. Szingli vagy, független, érzéki… Viszont fontos, hogy néha figyelj a barátaid jó tanácsaira, nehogy valakinek a kelepcéjébe sétálj. Mert lehet, hogy néhány izgalmas óra átmenetileg feledteti veled a célt, amiért küzdesz, ám a szíved összetörhet nyáron, ha nem veszed észre a lényeget. Bármi történjék, szeptemberre talpra állsz, és jöhet az igazi!

Páros: Jegyedhez méltó módon bőven akad 2015-ben olyan óra, nap vagy éppen hét, amikor zavarba ejtően szélsőséges leszel. Egyszer a gyengédség, a béke, a harmónia ölel körbe, máskor pedig üldözöd a lehetőségét annak, hogy a szenvedély költözzön be az életedbe, akár csak egy-két óra erejéig. Április közepéig Neptunusz nagyon erős hatással lesz rád, uralni és birtokolni akarod a kapcsolatodat, ami bizony könnyen a végét is jelentheti együttléteteknek. Vedd figyelembe, hogy ketten vagytok, nem pedig egyedül döntesz, hát mindig beszéld meg kedveseddel, ha változásra, többre, tartalomra, szexre vágysz. Ha pontosan kijelölitek a közös utat, és azon egyenrangú partnerként haladtok a közös célok irányába, akkor semmi gond nem lehet. Ha ezeket az alapszabályokat nem tartod be, zsákutcába futhatsz.
Páratlan: Remek dolog az, hogy tudod, mit akarsz, kit szeretnél magad mellett tudni, hová kívánsz eljutni. Ám azt is vedd figyelembe, hogy egy induló kapcsolatban nem nyomhatod el a másikat, nem ragadhatod magadhoz az irányítást! A közös célok segítik a fejlődést, az előrébb jutást. Adj esélyt mindenkinek, hisz talán pont azért nincs kapcsolatod, mert valamiféle fantáziát kergettél eddig. Hidd el, hogy 2015 pont arról szól, mennyire sokat tud adni neked az a férfi, aki „egyszerű” és „semmi bonyolult nincs benne”. Ne helyezd túl magasra a lécet, mert lehet, hogy nem akarja azt megugrani. Kerüld el a szélsőséges hangulatingadozásokat, és tégy kedvére annak, aki veled szeretne lenni. Meglepődsz majd, hogy év végén, egy az eddigiektől teljesen eltérő személyiséggel leszel együtt.

Páros: Ha az év első negyedében azt érzed, hogy nincs minden a helyén, s a régi lendület pedig veszített erejéből… az jó! Azért remek, mert így újult erővel vetheted bele magad a kapcsolatba, sokat adhatsz ismét kedvesednek, s bizony ő is neked. Áprilistól egészen év végéig minden körülmény adott ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat, és ismét kiegyensúlyozottá varázsoljátok kapcsolatotokat. Meg tudod erősíteni azt, ami elgyengült, türelmeddel, odaadásoddal olyat adsz partnerednek, ami boldogsággal tölti meg a szívét. Vonzerőd a nyáron magasra szökik, azt csábítasz el, akit csak akarsz, könnyen eltévedhetsz egy izgalmas útvesztőben… Az ősz kedvez egy új szerelemnek vagy a békülésnek, de legvégén a lenyugvásnak.
Páratlan: Az év elején nyugodtan helyezd fókuszba a munkát vagy a tanulmányaidat, nem baj, ha a szerelemre kevés időt szánsz, hisz ami késik, az nem múlik. Márciusban visszatalálhat hozzád valaki a régmúltból, ám légy körültekintő, mert lehet, hogy a káposzta jó felmelegítve, de a régi kapcsolat aligha. Inkább fókuszálj az áprilistól induló időszakra, amikor rengeteg ismerkedésre kapsz lehetőséget, kipróbálhatsz olyan helyzeteket, amelyekben eddig sosem volt részed. Megélheted a szerelem ünnepét, randizhatsz, akár egyéjszakás kalandokba is belebonyolódhatsz, mert tapasztalatnak mindegyik jó lesz. Ha pedig egészen őszig függőben hagyod az elköteleződés kérdését, hát tudd, hogy a lombhullással érkező szerelem biztos tartós lesz.

Páros: Ami az érzelmeket illeti, nem lehet túl sok okod panaszra 2015-ben. A visszafogottság, az őszinteség és a meghitt szeretet minden nap jelen lesz az életedben, s meglesz hozzá az a partner, akitől ezt a sok pozitív életérzést te is megkapod. A mérleg nyelvét mindig ki tudjátok egyensúlyozni, még akkor is, ha akadnak olyan, átmeneti időszakok, amikor nem értetek egyet valamiben. A belső békéd sokban függ attól, hogy társad hogyan viszonyul hozzád? Jó hír az, hogy 2015-ben biztos nem rak túl sok terhet a válladra, legfeljebb arra kér, hogy legyenek újabb, közös céljaitok, ami előrébb visz titeket és elmélyíti az érzelmeket.
Páratlan: Bár egyáltalán nem vagy híve annak, hogy több vasat tarts a tűzbe, mégis megtörténhet a nyár kezdetéig, hogy fura élethelyzetekbe mész bele, azt remélve, hogy esetleg ezek által kapsz választ a kérdéseidre. Vénusz melletted áll, s két-három nekifutás után meghozza a nagy szerelmet neked, ami kiegyensúlyoz, békét teremt a lelkedben, s nem kis örömmel, valamint önbizalommal tölt el. Ahogy telnek a hónapok, egyre nyitottabb és őszintébb tudsz majd lenni, ami sokat segít abban, hogy a másik fél is elhiggye, jó helyen van melletted. Hízelgő lesz az, hogy kedvesen és tiszta szívvel közeledik feléd a másik? Akkor tégy te is így, és senki nem csalódhat a másikban.

Páros: Két dolgot tűzhetsz ki magad elé megvalósítandó célként. Az egyik, hogy még stabilabbá tedd a kapcsolatodat, úgy, hogy közben ne csorbuljanak a szeretet és az őszinteség pillérei. A másik, hogy a Szaturnusz és Neptunusz által alkalmanként felerősödő kételyeket extra gyorsasággal legyűrd úgy, hogy azt kedvesed észre se vegye, a leghalványabb gyanú se merüljön fel benne azzal kapcsolatban, hogy valami nem stimmel. Arra lenne szükséged, hogy pár régi berögzöttség helyett új impulzust vigyél a kapcsolatotokba, közben pedig sok intellektuális és testi élményben is részed legyen. Szükséged van arra, hogy a teljesség vegyen körbe, amit kedvesedtől egész évben meg is kapsz. Ha továbblépnétek, augusztus hava alkalmas esküvőre, gyermektervezésre, összeköltözésre.
Páratlan: Mindenképpen remek hírrel szolgálnak neked az égiek. Törekvéseid 2015-ben célt érnek, s mindaz, ami bánatot vagy szomorúságot okozott az elmúlt hónapokban, esetleg években, az szó szerint tovatűnik. Sok szempontból átalakultál, már tudod, hogy nem a külsőségek számítanak, és ez óriási ösztönző erőt ad neked. Jól fogsz tudni választani, s ha nem töröd át a magasra emelt falaidat márciusban vagy áprilisban, akkor megteszi ezt helyetted jövendőbeli kedvesed a nyár folyamán. Légy spontán és befogadó mindenre és mindenkire. Működni fog a szerelem első látásra érzése, és amint ez megesik, csupa jóra és örömre számíthatsz.

Páros: Halak jellemedhez igazodva 2015-ben is megesik, hogy kissé túlidealizálod kedvesedet és magát a szerelmet. Jó hír az, hogy egyfajta ébredés megy benned végbe, s ahogy telnek a hónapok ráébredsz, milyen szerencsés vagy egy olyan partner mellett, aki sokat ad neked intellektuálisan, érzelmileg, s nem utolsósorban testileg is. Nem kell álarcot viselned, mert úgy fog szeretni, ahogy vagy, ez pedig abban lehet komoly kapaszkodó, hogy kimondhasd a legtitkosabb vágyaidat, és szembesítsd őt azzal, mi hiányzik neked, s mit adhat még számodra. Nehéz időszak lehet az év első negyede, amikor erős szakítópróbának lesztek kitéve, ám ha ezt a megfelelő kompromisszumokkal átvészelitek, akkor életre szóló lesz a kapcsolatotok.
Páratlan: Picit türelmetlenné válhatsz, eleged lesz a várakozásból, most azonnal akarod a szerelmet, nem pedig hónapok múlva. Tulajdonképpen az elvárásod jogos, viszont neked is hozzá kell tenned a magadét. Sokszor futottál zsákutcába azért, mert valamilyen formában többnek akartál látszani annál, mint amit tartósan nyújtani tudsz, s ez a látszólagos álarc elriasztotta tőled az érdeklődőket. Ám 2015-ben te magad is érezni fogod, hogy a legjobb az, ha az vagy, akinek mutatod magad, mindenféle allűrök nélkül. Szaturnusz felerősíti a magányos Halakban az egyedül maradástól való félelmet, ami arra sarkall, hogy minden randira mondj igent, s ne idegenkedj a fura szerelmi helyzetektől. Férfiak jönnek és mennek, s bizony az igazi sem várat sokáig magára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.