asztrológia szerelmi horoszkóp szexhoroszkóp ezotéria január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg kint tombolhat a hideg, addig a csillagjegyek szívét feltüzeli a vágy. Akár szinglik, akár nem, a Kosok most nagy eséllyel bonyolódhatnak szerelmi kalandokba, a Mérlegek és a Skorpiók pedig nem győznek válogatni az udvarlók közül. Olvasd el, neked mit ígérnek a csillagok szerelmi téren január havára.

Páros: Óriásira nő benned a szenvedély - kint hideg van, legalább bent legyen meleg, igaz? Ez a nagy lángolás viszont nemcsak kedvesed, hanem bizony másvalaki érdeklődését is felkeltheti, s könnyen belebonyolódsz egy kalandba. A döntés a tiéd!

Páratlan: A nagy Ő ugyanolyan intenzíven keres téged, mint te őt! Menj bele minden helyzetbe, mondj igent minden meghívásra, hisz egyetlen dolgot tehetsz rosszul, mégpedig azt, ha nemet mondasz valakinek. Nyugodtan tarts több vasat a tűzbe, majd kialakul, melyikük az igazi.

Páros: Egy-két heves vita talán még jót is tenne a kapcsolatotoknak, hát ne futamodj meg ezek elől. Kiderülhet, hogy miből van kevés vagy éppen sok, és min kell változtatni ahhoz, hogy ismét tartós béke alakuljon ki köztetek. Ha megengedhetitek magatoknak, hogy elutazzatok pár napra, tegyétek meg.

Páratlan: Nem akadályozhat meg semmi abban, hogy keresd az igazidat. Lépj a tettek mezejére, menj vakrandira, ülj be egy bárba, vagy hagyd, hogy a barátnőid szállítsanak neked ötleteket a témában. Bátran vess be olyan praktikákat, melyekkel még sosem próbálkoztál.

Páros: Szívügyek terén akár kockázatokat is felvállalsz azért, hogy izgalmasabbá tedd a mindennapokat? Helyes, bár ezt semmiképpen se egy harmadik személy által érd el, nehogy beletaposs kedvesed lelkébe. Inkább vigyél haza új praktikákat és teszteld is azokat rajta!

Páratlan: Jogos igény az, hogy szeretnél egy tökéletes, kifogástalan férfit, aki a tenyerén hordoz. Eddig valahogy ez a típus elkerült, ami arra is rávilágíthat, hogy talán picit magasra tetted a mércét. Amint lejjebb ereszted, azon nyomban megnyílnak előtted a szerelem kapui!

Páros: Fura érzések, izgató vágyak, érdekfeszítő gondolatok lengik körbe a kapcsolatodat, ám vigyázz, a féltékenység, a túlzott akarat nem jó tanácsadó. Lehetsz szenvedélyes, de ne máshol keresd az örömök forrását, mint otthon! Csak óvatosan, ne lépd át az erkölcsi és etikai határokat.

Páratlan: Januárban nem várhatod, hogy házhoz jön a szerelem, hanem neked kell aktiválnod magad, ha ki akarod vetni valakire a hálódat! A szerelmet meg kell keresned, ráadásul új helyeken, ismeretlen társaságban kell próbálkoznod. Időt és energiát ne kímélj, s akkor a siker garantált.

Páros: Január hava teljesen egyértelműen a tisztázások ideje. Mondd ki, mit akarsz a másiktól, és kérd meg, ő is mondja el a véleményét. Ez a beszélgetés előremutató lesz az egész évre vonatkozóan. Összegezd a tavalyi évet, nem fogod megbánni, ha erre időt szánsz.

Páratlan: A szingli Oroszlánoknak jót hozhat az év eleje. Különösen akkor igaz ez, ha ismeretlen terepre lépsz. Regisztrálj párkeresőbe, menj vakrandira, csatlakozz egy művészeti csoporthoz, s hidd el, új világ nyílik meg előtted, ahol a szerelem is rád talál.

Páros: Kicsit akaratosabb és szókimondóbb leszel januárban, és ez lehet, hogy okoz köztetek némi feszültséget, ugyanakkor tiszta vizet önthettek a pohárba. Kedvesedet ki kell majd engesztelned, próbáld romantikával, szeretettel, odaadással enyhíteni nyugtalanságát.

Páratlan: Kutatod, de nem leled a nagy Ő-t? Csillapodj le egy picit, talán épp az a gond, hogy túlpörgeted magad. Nem kell bármi áron elköteleződni vagy egyéjszakás kalandokba bocsátkozni. A csend és a báj könnyebben bevonzza hozzád az igazit, mint a harsányság.

Páros: A borzongató hideg ellenére belőled nem hal ki a szenvedély, szeretnél romantikázni, hozzábújni a másikhoz, és csak úgy ellenni esténként egymás mellett. Hagyd magad szeretni, különösen azért, mert kedvesed azon ügyködik, hogy elbűvöljön, és bókokkal árasszon el.

Páratlan: Sokan keresztezik az utadat januárban, de eleinte biztos, hogy mindenkinek kiadod az útját. Akad majd olyan személy, aki első pillantásra lenyűgöz, a szívedet pedig megdobogtatja. A szerelem most magával ragad, élvezd ki minden pillanatát!

Páros: Jelentős döntések, drámai átalakulások jellemzik kapcsolatodat, és nem szabad megálljt parancsolnod ennek. Fontos, hogy ha kell, akkor ideje kimondani: köszönöm, vége! Ha pedig módosítani kell pár dolgon, azt is most ejtsd meg, különben csak nagyobb lesz a szakadék köztetek.

Páratlan: A Plútó eleinte komoly gátat szab ambícióidnak, ám később a Vénusz és a Merkúr összefogásának köszönhetően több udvarló is feltűnik a színen, és azt sem fogod tudni, hová menj, kivel randizz, kinek mondj igent. Csak hallgass a szívedre!

Páros: Nyilasként most keményen odateszed magad, megmutatod, mennyire szereted a kedvesedet, s ha volt is hiányérzete decemberben, januárban biztosan nem lesz. A saját vágyaidat háttérbe tudod szorítani, s szerelmed elégedett lesz veled.

Páratlan: Ha szingliként kezdted az újévet, akkor ez a január garantált sikert hoz neked. Már-már zavarba ejtően sok férfi fog körberajongani téged, s a 20-i újhold meghozhatja a nagy áttörést. Csak akkor győzedelmeskedhetsz, ha őszintén és nyílt lapokkal játszol!

Páros: Január hava minden szempontból jó lehet neked, kapcsolatod a számodra megfelelő irányba halad, s ha voltak zűrök mostanság, azok rendeződnek. Ha viszont minden rendben van, még inkább örülhetsz a sikereidnek. Könnyen dönthettek összeköltözésről, házasságról, gyermekvállalásról.

Páratlan: Egy olyan pillanatban érkezhet meg a szerelem, amikor nem várod. Fura körülmények között lephet meg valaki az érdeklődésével - nehogy megfutamodj előle! Úgy érint meg a szerelem fuvallata, hogy abba bele lehet borzongani.

Páros: Január elején kicsit összekuszálódhatnak a szerelem szálai, mintha kicsúszna a talaj a lábad alól, nyugalom, ne kapkodj, ne kételkedj, csak bízz a megérzéseidben. A hangulatod is ingadozik, így pedig szerelmi kapcsolatodban is adódhat feszültség. 20-a után javul a helyzet.

Páratlan: Az év eleje kissé egyhangúnak ígérkezik érzelmi téren, bár a munkád biztos lefoglal. Jó lenne hozzábújni végre valakihez? Ugyanakkor nem jön a herceg fehér lovon? Tény, hogy január 20-ig inkább a flörtök és a kalandok övezik az utadat, utána viszont fordulhat a kocka.

Páros: Nehézségek biztosan nem terhelik szerelmi életedet, sőt, kifejezetten sok kellemes hatás övezi közös utatokat. Lehet, hogy lesz ebben némi monotonitás, de talán nincs is most szükség a felhajtásra. Egyszerűen csak bújj oda hozzá, öleld meg, készíts neki vacsorát!

Páratlan: Remek időszak január hava a munkára, de a párkeresés akadozni fog. Egyéjszakás kalandok még beeshetnek az életedbe, de január 20-ig jelentős áttörésre kevés az esély. A nagy Ő nincs messze tőled, de inkább a hónap végén nő meg az esély arra, hogy kopogtasson az ajtódon.

Horoszkópod elárulja, hogyan szexelsz - Ez igaz? Teszteld! http://www.life.hu/horoszkop/20141216-horoszkopod-elarulja-hogyan-szexelsz-es-milyen-vagy-az-agyban.html Csillagjegyed egyértelműen megmondja, mi bujkál benned érzelmi és szexuális téren. Nézd meg, mennyire igazak rád az állítások! Horoszkóp Thinkstock Horoszkópod elárulja, hogyan veszekszel http://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.html Egyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait. Horoszkóp Thinkstock A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakítást http://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.html Némely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül. Horoszkóp Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.