Hétvégi horoszkóp (március 21-22.) - Pótold a mulasztásaidat, minden könnyebb lesz

asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden, amit mostanság elmulasztottál, be kell pótolni. Itt és most, nem máskor! A Life.hu hétvégi horoszkópja megmutatja, hogyan.

Mozgalmas és izgalmas lesz ez a két nap, jól teszed, ha mindenre rábólintasz, engedd, hogy sodorjon egy kicsit az ár. Új emberekkel ismerkedhetsz meg, a szingli Kosoknak óriási esélyük van a szerelem megélésére. Csak hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek, éld boldogan az életedet, örülj annak, ami megadatik most. Sokféle élményben részed, amibe akár egy-két heves vita is belefér, viszont épp ezek által tudtok rendezni mindenféle függőben lévő ügyet. Ha régóta hadilábon állsz valakivel, ideje a békülésnek! Fura élethelyzetek sokaságára van kilátás, ne fogd menekülőre, ha valami nem tetszik, mert mindenből tanulhatsz.

Remek eredmények sokaságával zártad a hét dolgosabbik részét, már csak a megkoronázása hiányzik? Akkor tervezz magadnak egy szuper hétvégét, pezsgő programokkal, élénk társasággal. Jöhet a megérdemelt pihenés, épp úgy, ahogy vágysz rá. Ne próbálkozz azzal, hogy a munkába temetkezel, mert könnyen kivívhatod valaki nemtetszését. Csakis két választási lehetőséged van! Vagy valamiféle csendes magányba húzódsz vissza, mert a hétköznapok zaja eltelítette a fejed, vagy kitombolod az összes felgyülemlett frusztrációt. Nos, melyik mellett teszed le a voksod?

Ez a hétvége minden lehetőséget megad neked ahhoz, hogy alaposan kitakaríts a fejedben és a környezetedben egyaránt. Ha kell, engedj el kapcsolatokat, dobj ki felesleges tárgyakat, vagy döntsd el végre, hogy elköltözöl, esetleg munkahelyet váltasz. Ne korlátozd magad, pontosan tudod, a lelked nagyon igényli, hogy egy kis csend vegyen körül, így talán végre meghallod a belső hangod üzeneteit. Nem kell titkolni azt, hogy kupleráj van odabent. Épp az a lényeg, hogy ha ezt beismered önmagadnak, akkor a rendezés is könnyebben fog menni, s megnő benned a bátorság, hogy mihamarabb változtass.

Ne foglalkozz banális apróságokkal, merj nagyot álmodni, és tedd is meg a szükséges lépéseket. Ezen a hétvégén kizárólag nagy dolgokra fókuszálj! Ha ezt meg tudod tenni, akkor nem megy veszendőbe az energiád és valami fantasztikusat tudsz létrehozni. Ne foglalkozz az időjárással, mások lemondó véleményével, esetleges ellenállásukkal, ne hagyd magad megállítani! Ha nem tudsz kültéri programot szervezni, akad bőven beltéri is. A lényeg, hogy szórakozz, találkozz ismerősökkel, és ne utasítsd vissza az ismeretlenek közeledését sem. Nem lényeges, hogy a legkedvesebb barát nem ér rá, hívj valaki mást, aki az adott pillanatban biztos a legjobb partner lesz az öröm megélésében.

A szombati napod könnyen káoszba fulladhat, ugyanis akarva-akaratlanul bevonzhatsz pár bonyodalmat magadnak. Ugyanakkor tudod, hogy semmi sem történik véletlenül, és a gondokból is van mit tanulni. Végül pedig rádöbbensz majd arra, hogy az égiek csupán fel akarják hívni a figyelmedet a régóta halogatott dolgaidra, azok sürgős rendezésére. Rakd helyre, amit kell, ne játssz Pató Pált! Leginkább az otthonoddal kapcsolatos tennivalók gyűltek fel, vedd sorba ezeket, és kezdd el helyére rakni a dolgokat. Takarítás, mosás, szelektálás, apróbb javítások… Hidd el, ahogy belemerülsz ezekbe, a lelked megnyugszik. Vasárnap az érzelmeken és az örömön lesz a hangsúly.

A szombat délelőttöd biztos, hogy leterhelő lesz, jössz-mész, intézkedsz, a felhalmozott házimunkát is el kell végezned, szó szerint valamiféle nagyüzemi lótás-futásban lesz részed. Talán fel is készültél arra, hogy sok ügyet el kell rendezned, amiért cserébe az égiek garantáltan békés és végtelenül harmonikus délután biztosítanak neked, és ez vasárnapra is igaz lesz, amikor is a baráti kapcsolatok kapnak kiemelt szerepet, egy komolyabb beszélgetésre kerülhet sor, amiben jó, ha részt veszel, még akkor is, ha eleinte inkább kifogást keresnél. Fontos dolgok kerülnek terítékre, és nem húzhatod ki magad a döntések alól.

A hétvégi égi konstellációk kedvezőek lesznek számodra, tulajdonképpen nem az a fontos, hogy mikor és mit csinálsz, hanem az, hogy bármilyen program mellett dönts, ott jól fogod magad érezni és ki is teljesedhetsz. Az ismerkedésnek adj teret, szingliknek jöhet a szerelem. Emellett hab a tortán, hogy a régebb óta fennálló, vitás helyzetek tisztázásához is segítséget kapsz. Jól tudod alkalmazni a diplomáciai készségedet, a saját zűrös ügyeid mellett akár mások dolgait is helyre tudod tenni. Nagyon könnyen megtalálod az emberekkel a közös hullámhosszt. Lesznek pillanatok, amikor szinte kényszert érzel arra, hogy elmond őszinte véleményedet, vagy épp beolvass valakinek, - hát tedd meg!

Megfoghatatlan érzések sokasága költözik be a lelkedbe, viszont eleinte egyáltalán nem tudod, hogy valami jónak vagy kellemetlennek az előjele mindez. Mintha nem lenne minden rendben, nem kapnál minden kérdésedre kielégítő választ? A tudatalatti jól működik, mert időben jelezte, hogy szombaton lehet egy-két kisebb vitád a környezetedben élő emberekkel, ugyanakkor ne hibáztass senkit, te is részese voltál a dolgoknak, úgyhogy inkább okulj a történésekből! Mivel a szokásosnál érzékenyebb vagy, ezért próbálj meg uralkodni az indulataidon, és nyeld le a békát. Fő a békesség! Vasárnapra szerencsére javul a helyzet, ezért érdemes lenne egy nagyobb kirándulást tervezni.

Nem tudod és nem is kell letagadnod valódi, tüzes énedet, ezen a hétvégén különösen nincs erre szükség, bátran engedd szabadon a vágyaidat. Többször is megeshet, hogy idő előtt kimondod a véleményedet, s azon már módosítani aligha lehet. Ezért ügyelj jobban a gesztikulációdra, a kiejtett szavakra, a stílusra, mert az elhamarkodottság, a hibás szófordulatok akár vitákat is kirobbanthatnak. Megbánthatsz valakit, akit nehéz lesz kiengesztelni. Ám semmi sem lehetetlen! Tudatossággal, visszafogottsággal mindkét nap képes leszel jobb irányba terelni a dolgokat. Vedd elő ellenállhatatlan mosolyod!

A hét eddigi részében rengeteg élményben volt részed, de az biztos, hogy nem kellett nélkülöznöd az örömöt és a sikert, így ezek pozitív hatásait a hétvégére is magaddal viszed. A hangulatod folyamatosan emelkedett lesz, másokat fel tudsz vidítani. Mosolyogj sokat, és bátran mondj igent ötletes vagy akár bolondos programokra is. Bakként nagyszerű érzés lesz végre elrugaszkodni a földtől, és egyszerűen csak élvezni az életet. A környezetedet is örömmel tölti el, hogy így láthatnak: felszabadultnak és kiegyensúlyozottnak.

Valakivel összefüggésben komoly fenntartásaid voltak mostanság? Ezek biztosan nem voltak alaptalanok, ám kételyeid a hétvégén garantáltan szertefoszlanak, választ kapsz a kérdéseidre, megérted, mi és miért történt, így pedig megnyugvásra lelsz, megbékélsz, hisz minden a helyére kerül. Egyértelművé válik számodra, hogy a bizalom megmarad kettőtök közt, sőt, talán épp most tud elmélyülni igazán. Akár együtt is tölthetnétek a szombat estét, ünnepeljétek meg a kötelék fennmaradását. Vasárnap keresd a csend és a béke lehetőségét, hogy rendezhesd a gondolataidat.

Miért lenne az furcsa, hogy nem vonzanak az otthoni feladatok? Nyugodtan mondd ki magadnak, ezek elvégzése ráér a jövő héten, majd bepótolsz mindent. Ha mégis muszáj lesz nekikezdened, akkor se ess túlzásokba, a láblógatás vagy egy esti buli is férjen bele a programba. Ha kell, akkor sürgősen lépj a tettek mezejére, csak pár óráról van szó, utána kényelmesen megpihenhetsz a béke ölelésében. A szombat estéd pedig már kedved szerint telhet ott, ahol csak akarod. Vasárnap érdemes lenne a függőben lévő családi ügyeket rendezned.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.