asztrológia ezoterika havi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavasz áprilisban mutathatja meg igazán szeszélyes arcát. Te azonban ne riadj meg a nagy viharoktól - április sok jót hozhat neked. Engedd be a pozitív energiákat, és virágoztasd fel az életed.

Végre meghozza az igazi tavaszi időt április hava, ez pedig neked is jót tesz, kivirágzol, öröm lesz a társaságodban lenni. Mivel a Nap a te jegyedet erősíti, elkerülhetetlen, hogy a változást beengedd az életedbe. Ha nem is akarod eleinte megengedni ezt, a sors majd tesz azért, hogy válaszutak elé állítson. Érdekes és váratlan dolgok megtételére szánhatod el magad, sokan inspirálhatnak, ráadásul tanulásra is kifejezetten kedvező ez az időszak. Ha vannak elmaradt vizsgáid, kapd össze magad, és tedd a dolgod! Egy kisebb anyagi kiadás elveheti a kedvedet pár napra, de később megérted, hogy még ez a helyzet is a te javadat szolgálja.

Ez a hónap nem telhet el inaktívan! Próbálj meg inkább egy Koshoz vagy egy Oroszlánhoz hasonlítani, izegj és mozogj, csinálj minden nap valami különleges dolgot, de legfőképpen légy tüzes. A cselekvést helyezd a középpontba, a lazsálást pedig kerüld el! Tartsd szem előtt, hogy az idő telik, visszaforgatni semmit nem tudsz, s mindazt, amit most nem hozol létre, amit nem alkotsz meg, azt később már nem is tudod. Mindegy, mire összpontosítasz leginkább, a lényeg, hogy adj bele apait-anyait! Emellett ne feledkezz meg szeretteidről, egyéb kötelezettségeidről sem. Pénzügyi lehetőségeid most nem túl kedvezőek, ezért komoly kiadásokban, befektetésekben ne gondolkozz.

Április hava maga lesz a mozgalmasság, állandóan lesz mit csinálni, akad felfedeznivaló és rengeteg új kapcsolatot tudsz építeni, ezek közül pedig sok a hasznodra fog válni. Képtelen leszel egy helyben ülni, hajt a tettvágy, ráadásul remek ötletek pattannak ki a fejedből, úgyhogy élj extra energiáiddal, cselekedj és mutasd meg, micsoda rejtett képességeid vannak! Ezek a pozitív hatások jelentős részben Jupiter jelenlétének köszönhetők, s a hónap közepén ez tovább fokozódik, amint Merkúr is új kapukat nyit meg előtted. Ha új munkakörre vagy szerencsés változásokra vársz, álmaid biztosan valóra válhatnak! Új szerelemre, a régi leporolására április közepe ad remek alkalmat, és jó, ha megragadod a lehetőséget.

Április első napjaiban a párkapcsolatod kerül majd fókuszba, ugyanis könnyen alakulhatnak ki félreértések, akár konfliktusok is, ám öröm az ürömben, hogy kellő tudatossággal igen könnyű lesz ezeket rendezni. Ha viszont még keresed a másik feled, akkor ne siettesd az eseményeket és ne hozz elhamarkodott döntést, a sors hozzásegít ahhoz, hogy meglásd másokban a lényeget, és ki tudd mondani, mire és kire van pontosan szükséged. Április utolsó harmadában már újult erővel veted bele magad az életbe, a tennivalókba, és nem fogsz félni a kihívásoktól sem. Használd kommunikációs képességeidet, bárkit meggyőzhetsz arról, hogy melléd álljon és támogasson terveid kivitelezésében.

A tavaszi napsütés jó hatással lesz rád, napról napra több lesz az energiád, jobb ötletek pattannak ki a fejedből, s emellett hab a tortán, hogy még a vonzerőd is jelentősen megnő. Szó szerint életre kelsz, újjászületsz, olyan dolgokat mondasz és teszel, melyek által kilógsz majd a sorból, és sokan figyelnek instrukcióidra, okos tanácsaidra. Nyitottá válsz, befogadsz minden információt, odafigyelsz az emberekre és a különféle eseményekre, s könnyebben megérted és átérzed mások esetleges gondjait, bajait, zűrös érzelmeit. A hónap második felében anyagilag is megtörhet a jég, rád mosolyoghat a szerencse, nem kizárt, hogy új munkalehetőség kínálkozik, amiből jelentős anyagi gyarapodásra lesz kilátás.

Úgy érzed, kissé nyűgösebb vagy április elején, mint kellene? Gondold végig, mi mindent csináltál márciusban, és rá fogsz jönni, hogy nem is feltétlenül nyűgös, sokkal inkább fáradt vagy. Rengeteget tettél a saját sikerességed érdekében, így feltétlenül iktass be némi szünetet, hogy fel tudj töltődni. Pihenj, szórakozz, most van itt a lehetőség egy kis kikapcsolódásra. A bolygók intenzív hatásának köszönhetően mély érzések irányítják lelkedet április második felében, ez pedig új ismeretségekre ad lehetőséget, de közben akad majd olyan régi emberi kapcsolatod, amivel összefüggésben tudni fogod, ideje azt lezárni. Engedd el azt, ami már nem ad számodra új perspektívát. Kedvező változások mutatkoznak a munkád területén, április utolsó napjai nagy változást hozhatnak.

A nap egyre melegebben süt, így nem véletlen, hogy napról napra jobban fogod magad érezni a bőrödben. Lelkednek is jót tesz, hogy kivirágzol, élmény lesz a társaságodban tölteni az időt. Kifejezetten jók a lehetőségeid arra, hogy változtass a helyzeteden, kilépj a komfortzónádból, s akár egy munkahely-változtatáson is eltűnődj. Nagyon kellemes időszak vár rád, számos függőben lévő ügynek tudsz a végére pontot tenni. Ha vannak párkapcsolati nehézségeid, azokra is találsz megoldást. Ha viszont még egyedül vagy, s keresed az igazit, akkor az új szerelem is megérkezhet végre. Április végétől hivatásod terén olyan helyzetbe kerülsz, mely alaposan elgondolkodtat, ha kell, kérj segítséget!

Végleg és visszavonhatatlanul itt a tavasz, a kedélyállapotod napról napra sokat javul, már-már te sem érted, minek örülsz annyira. Nem az ok a lényeg, hanem az, hogy semmi és senki nem tudja elvenni a kedved, tele leszel inspirációval és sok új dolgot létre tudsz hozni. A hőmérséklet emelkedésével arányosan te is boldogabbá válsz, örülj ennek! Szaturnusz remek alkalmat kínál ahhoz, hogy kimondd végre, mi az, amire biztosan nincs szükséged, és mi az, amit át kell alakítanod, hogy a mindennapjaid örömtelibbé váljanak. Ebben a pozitív közegben nem szabad csodálkoznod azon, ha egy új, váratlan szerelem tűnik fel a színen, netán a meglévőt tudod elmélyíteni, és fontos döntésekre tudjátok rászánni magatokat. Minden, amit most teszel meg önmagadért, sikert hoz neked.

Ha márciusban úgy érezted, különféle gondok és bonyodalmak nehezítették az életedet, hát tudd, hogy mindenre megoldást találsz áprilisban - viszont tény, hogy nem ülhetsz a babérjaidon. Április első napjai leginkább a szerelmi és baráti ügyek megoldásához adnak erőt és remek ötleteket, jól tudod használni kommunikációs képességeidet, hát tegyél meg mindent a viták felszámolásáért. Beszélj nyíltan meglévő kételyeidről, problémáidról, és az érdekeltekkel együtt keressetek mindenki számára közös megoldást. Váratlan anyagi bevételre is szert tehetsz a hónap utolsó harmadában. Kiemelten fogékonnyá válsz a szép és kellemes dolgokra, hagyd magad inspirálni.

Áprilisban gyakorlatilag minden égi konstelláció a te utadat világítja meg, segítenek a jó döntések meghozatalában és erőt adnak ahhoz is, hogy hátat fordíts olyan témáknak, esetleg embereknek, akikről pontosan tudod, hogy visszafognak és nincsenek rád jó hatással. Épp erre a bátor tettre van ahhoz szükség, hogy érdekes és új dolgokkal foglalkozhass, belevágj az ismeretlenbe, sőt, akár elindulj külföldre. Ez utóbbi minden olyan Baknak szól, aki már tervezte ennek a lépésnek a megtételét. Most vagy soha! Új ismeretségekre - ha még magányos vagy –, új szerelemre lelhetsz, engedd be a jó dolgokat az életedbe. Április 27. és 30. között adódhatnak viták pénzzel és karrierrel összefüggésben, ezek esetében légy toleráns.

Sokkal többet dolgoztál márciusban, mint azt eredetileg tervezted, viszont az is tény, hogy a dicséretek és az eredmények sem maradnak el. Ugyanakkor kissé fáradtnak és feszültnek érezheted magad április elején, amit az ünnepi hosszú hétvége feloldhat. Az április 4-i telihold kiváló hatással lesz rád, sok ötlet pattan ki a fejedből, melyek megvalósítását ne kezdd el halogatni. Ahogy egyre szebb lesz az idő, jelentősen csökken benned és körülötted a stressz, olyannyira, hogy szakmailag nagyot léphetsz előre, mert képes leszel meglátni a számodra nagyszerű lehetőségek közül is a lehető legjobbat. Új kapcsolatokra is szert tehetsz, akikkel nemcsak baráti, hanem akár üzleti téren is sikert érhetsz el.

Kiváló időszak áll előtted, szó szerint imádni fogod áprilist, mert sokkal többet nyújt neked, mint azt remélni mered a hónap legelején. A leghasznosabb dolog mégis az lesz számodra, hogy napról napra tisztábban fogod látni a saját dolgaidat, lehetőségeidet és a korlátaidat egyaránt. Végre megértesz néhány régi, bonyolult helyzetet, és azt is, hogy ezektől sürgősen meg kell szabadulnod. Április elején kisebb kellemetlenségre, nézeteltérésre kell számítanod munkával kapcsolatban, de kellő odafigyeléssel megfelelően tudod orvosolni a problémát. Minden szempontból szerencsésnek érezheted magad, mert a felmerülő gondokat elég hamar tudod majd orvosolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.