Heti horoszkóp (október 26. – november 1.) – Most fordul a kocka

Forrás: Thinkstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ami eddig lent volt, az most feljebb juthat, ami nem sikerült, az pedig végre befuthat a célba. Minden tetted pozitívan köszön vissza – hát kell ennél több jó hír erre a hétre?

Vágj bele a nagy kalandba, légy igazi Kos, aki bátor, vakmerő, és nem fél rálépni az ismeretlen útra. Csinálj valami formabontót, ne félj igent mondani a nagy kihívásokra, a fura élethelyzetekre. Ne várj a csodára, hiszen az nem jön magától, te vagy az, aki megteremti
a jó dolgokat a saját életedben! Ez a hét nagyon mozgalmas lesz, ráadásul egy régóta dédelgetett álmod megvalósításának kedvez Jupiter és Szaturnusz erős hátszele. Megnő az esély arra, hogy a megalapozott, jól kidolgozott tervek végre megvalósíthatóvá váljanak, és ne riasszon el az, ha külsős segítséget kell igénybe venned. Ne kezdj megoldásokon töprengeni, ha tudod, hogy mások kezében ott a kulcs. Kérj iránymutatást!

Ez a hét akár vízválasztó is lehet számodra, ugyanis olyan élethelyzetekbe kerülsz, amelyek megkövetelik maguknak azt, hogy változtass, hisz a siker csak így érhető el. Módosíts a megszokott dolgokon, a megrögzöttségeiden, mindennapi szokásaidon, újíts meg bizonyos körülményeket, mondj le a nyűgös kapcsolataidról és tedd le valami újnak az alapját, különben a sikerek egyszerűen nem fognak megérkezni hozzád. Egyszerűen csak légy ösztönös, figyeld a jeleket, és ne dugd homokba a fejed, ha más szelek fújnak. Lesznek kényelmetlen helyzetek, amikor a megszokásokhoz nyúlnál, de bátran próbálj ki ismeretlen dolgokat, helyeket, munkametódusokat.

A múlt hét alaposan leterhelt, többet tettél annál, mint ami elvárható lett volna tőled, de hidd el, később ennek biztosan látod majd a hasznát is. Rengeteg energiát emésztettél fel a különböző feladatokkal, ugyanakkor cserébe hétvégén kellően kipihenhetted magad, feltöltődhettél, így ez a hétkezdet garantáltan remek lesz. Hatalmas lendülettel futsz neki az aktuális tennivalók sokaságának, és az új kihívások elől sem fogsz megfutamodni, sőt, szinte keresed is ezeket. A gondok elkerülnek, képes leszel mosolyogni, még az esetleges nehezebb feladatok megoldása közben is. Mozgalmas, dolgos, intenzív hét áll előtted, otthon és munkahelyeden egyaránt lesz tennivalód.

Érzelmek terén adódhatnak gondjaid ezen a héten, összekuszálódhatnak a szálak, nehezebben érteted meg magadat, illetve a céljaidat másokkal, de lehet, hogy te leszel alkalmanként értetlenkedő. A betervezett feladatok nem mennek zökkenőmentesen, ez pedig nem csak a gondolataidat zavarja össze, hanem a lelked nyugalmát is felborítja. Ám ha képes leszel egyik este csendben leülni és végiggondolni mindent, akkor gyorsan rá fogsz jönni, hogy most épp te magad keverted meg túlzottan a szálakat, nem másvalaki. Ezen a héten különös erővel akarod kimutatni, aztán pedig ki is mondani gondolataidat. Törekedj a jó és diplomatikus kommunikációra, ne titkold, hogy mi rejlik a szívedben, mit szeretnél adni, illetve kapni.

Hétfőn és kedden többször elbizonytalanodhatsz. Furcsa kételyek is gyötörhetnek, olyan emberekben vagy ügyekben keresel problémát, megkérdőjelezhetőséget, amelyekben eddig még sosem. Szerencsére ezek a kellemetlen égi hatások csütörtökre tovatűnnek, s bár tény, hogy addig alaposan összezavarják a gondolataidat, de képes leszel ismét reálisan gondolkodni. Azt is észre fogod venni, hogy mindaz, amit még múlt héten elterveztél, szinte teljesen jelentőségét veszti, egy csomó más intéznivaló kerül hirtelen fókuszba. Lehet, hogy ez egyfajta jel arra, hogy új dolgok felé kellene kacsingatnod? Vedd észre időben, hogy több alkalommal is rossz oldaláról közelítetted meg tennivalóidat, vagy épp emberi kapcsolataidat.

Az előtted álló napokban meglepően jól alakulnak ügyeid, olyannyira, hogy eleinte mindenben a csapdát és a trükköt keresed, hisz túl hamar jönnek az eredmények, pozitívak a visszaigazolások. Akadályok sem gördülnek eléd, így nem véletlen, hogy el sem akarod hinni, az égiek mindenben támogatnak. Pedig megteszik, fogadd ezt el, örülj ennek, no, és persze légy hálás a sorsnak az extra segítségért! Aligha akad olyan körülmény vagy élethelyzet, ami letörhetné remek kedélyállapotodat. Egész héten megingathatatlan lesz a jó kedved, az elégedettség tartósan költözik be mindennapjaidba. Elemedben leszel, teli erővel, energiával, tettvággyal, ambícióval. Csak így tovább!

Vedd kezedbe a kezdeményezést, és tartsd szem előtt, hogy az életedet te magad irányítod, a kormányt ne add át másnak! Ha van egy jó ötleted, ne várj másokra, egyedül vágj neki, és valósítsd meg az álmod, ez a hét kedvez a komoly és tartós sikereknek. A legnagyobb eredményeit mindenki egymaga éri el, ráadásul Merkúrtól is megkapod a kellő támogatást, a Hold pedig folyamatosan feltölt energiával. Kivételesen ne pazarold az idődet arra, hogy csapatban tevékenykedj, ez a hét kifejezetten sarkall az egyedüllétre, a magányosan megalkotott, csodás végeredményű feladatok megvalósítására. A hét első fele igen lendületesen telik, a lehetőségek száma a sokszorosára nő, és senki nem akarja megnehezíteni az utadat.

Az ősz és a borongós idő aligha van ínyedre, ugyanakkor és szerencsére ügyeid remekül haladnak, ami lemaradás volt, azt biztosan meg tudod oldani most, utoléred magad, sőt, csütörtökön és pénteken már új kihívások után ácsingózol. Lehet ugyan, hogy még hétfőn vissza tud vetni egy kicsit a munkádban Mars kellemetlen hatása, ám keddtől lendületet veszel, és dupla annyi munkát tudsz majd elvégezni, magadat és másokat is meglepve ezzel. Aktivitásoddal, tettvágyaddal lenyűgözöd az embereket, és még ennél is több dicséretet tudsz bezsebelni. A kedved töretlen lesz, és az új kihívások egyenesen vonzanak. Csütörtökre elfáradsz, de valahonnan mégis újra fel tudsz töltődni a hét második felére.

Az előtted álló napokban számos kellemetlen hatás érvényesül egyszerre, nem lesz könnyű dolgod, ráadásul egyesek úgy gondolják, hogy a saját terheid cipelése mellett a saját gondjaikat is a válladra aggathatják. Mars megnehezíti a dolgodat, Szaturnusz pedig komoly próbatételek elé állít - vajon mi a megoldás? Egyet tehetsz! Igyekezz derűlátó maradni, megtalálni a nehézségek közepette is az apró örömforrásokat, és őrizd meg a méltóságodat, ha épp vesztésre állsz. Ami most nem sikerül, majd összejön jövő héten, ez adjon erőt a kitartáshoz. A hét első felében sok időbe és energiába fog kerülni, hogy egy-egy feladatot elvégezz, ám épp ez ösztönözhet arra, hogy új technikákat dolgozz ki, amellyel segítheted a gyorsabb munkavégzést.

Az előtted álló hét során csak akkor érhetsz el komoly sikereket, ha teljes mértékben önmagad leszel, a belevaló, reális gondolkodású Bak, önálló eszmékkel és némi bátorsággal. Érvényesítsd az akaratodat, ne hagyd, hogy bárki leigázzon. Ne másoknak próbálj megfelelni, hanem légy önmagad! A vágyott cél a te akaratod, álmod legyen, alkoss csodát úgy, hogy a hozzá vezető utat is magad taposod ki. Gondolj bele, ha esetleg el is buksz, tudni fogod, hogy azt magadnak köszönheted, és rá fogsz jönni a probléma okára, aztán pedig javítani is képes leszel. Biztasson a tudat, hogy képes vagy végére járni a kitűzött feladatok sokaságának, de csak a saját szabályaid betartásával. Most kifejezetten jó, ha picit önfejű és öntörvényű leszel.

Az élet ismét megmutatja neked sokoldalúságát: ad is neked, de el is vesz, ha az szükséges valaminek a megértéséhez. Egész héten, mindennap és minden cselekedet során látni fogod, hogy a mérleg nyelve kiegyensúlyozódik: épp annyit kapsz, amennyit magad is adsz. Ne feledkezz meg erről az igazságról! Gondot okozhat az, ha nem vagy nyitott mások problémáira. Ezekben a napokban messzire kerüld el az önzőséget. Talán észre sem veszed magadon ezeket a jeleket, ezért is kell nagyon tudatosnak lenned. A heti konstellációk igen vegyesek lesznek, kellemetlen és pozitív pillanatok akadnak bőven, így akár összezördülések is előfordulhatnak körülötted, de okos kompromisszumokkal mindet kezelni tudod.

A heti bolygóállás kedvező lehetőségeket nyújt számodra, általánosságban kijelenthető, hogy a bajok elkerülnek, s jó döntéseket tudsz hozni, melyek hamar a hasznodra lesznek. Vénusz szinte simogatja a lelkedet, és végre foglalkozhatsz a sok munka és családi elkötelezettség mellett önmagaddal. Meg kell találnod ismét a harmóniát, ami egy ideje kiveszett belőled. Törődj lelkeddel, szellemi horizontod tágításával is, ezek is nagyon fontosak az örömteli élethez. Vedd észre, hogy megnyílik előtted egy új kapu, ami valamilyen formában a művészetekhez való közelebb kerülés lehetőségét kínálja. Menj múzeumba, színházba, vagy egyszerűen csak otthon alkoss valami szépet. Hagyd repdesni a gondolataidat, pezsegni a kreativitásodat és az alkotókészségedet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.