asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek bármit megengedhetnek maguknak, bólintsanak olyasmire, amire eddig talán még sosem. A Szüzek csendes, békés hétvégére számíthatnak, de most nem is akarnak mást. A Bakok több izgalmas meghívást kaphatnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Ha erre a hétvégére házon kívüli programokat, esetleg egy utazást terveztél, akkor készülj fel minden eshetőségre! Kisebb akadályok adódhatnak az induláskor, netán útközben. Legyen nálad meleg öltözet, takaró, úti patika. Inkább legyél felkészült, és cipelj magaddal több mindent látszólag feleslegesen, most fontos az előrelátás és az alaposság. Ha ez megvan, akkor kellemesen fog telni mindkét napod, és örömteli élményekben lesz részed. Vasárnap este biztos hálás leszel önmagadnak az alapos előkészületek miatt. Ha viszont inkább otthonod négy falát választod, akkor se ragadj le az unalom mellett!

Bika

Szép és békés lehetne az előtted álló hétvége, amennyiben nem zsúfolnák tele a barátaid vagy a családod mindenféle programmal, ráadásul az otthoni tennivalók is összegyűlve várják a megoldást. Nehezen lelsz rá az arany középútra azért, hogy mindenkinek megfelelj, emellett pedig a saját vágyaidat is kielégítsd. Bika létedre tartasz most egy kicsit a túlzott kötelezettségektől, leginkább csendre és nyugalomra vágynál. Kutyaharapás szőrével? Nos, a mondás időszerű, és mégiscsak érdemes lenne megfontolni, hogy a teljes visszavonulás helyett inkább egy kiadós buliba vesd bele magadat.

Ikrek

Jó eredményekkel zártad a hét dolgosabbik részét, így hétvégén bármit megengedhetsz magadnak, bólints olyasmire, amire eddig talán még sosem. Szombat reggel sugárzol a jókedvtől, árad belőled az optimizmus, így a közeledben lévő embereket magadhoz vonzod, és jó hatással leszel mindenkire. Inkább a vasárnap lesz számodra mozgalmas. Jó eséllyel érdekes ismeretségekre tehetsz szert, melyek később a hasznodra lesznek. Emellett talán valaki közelebb szeretne kerülni hozzád, mint gondolnád... engedj a csábításnak!

Rák

Az elmúlt napok leterheltsége tovatűnik, az esetleges felhők eltűnnek a fejed fölül, és az időjárástól teljesen függetlenül a zsigereidben érzed a tavasz előjeleit. Ehhez illeszkedve válassz magadnak szabadtéri programokat. Szombat délután és este forrni fog a véred, ugyanakkor a hűség most nagy szerepet játszhat az életedben, akár önmagadról és az elveidről legyen szó, akár kedvesedről, netán egy barátról, vagy csak valamilyen konkrét elhatározásról. Nagy eséllyel sikerül majd kordában tartani magadat, de az is megeshet, hogy a Vénusz túl erőteljes hatással lesz rád, és képtelen leszel nemet mondani valakinek...

Oroszlán

A szombati nap első fele magánjellegű ügyek intézésével, szorgalmas jövés-menéssel zajlik, és mivel a különféle házimunkák is eléggé feltorlódtak, ne is húzd tovább az időt – cselekedj! Mindemellett közeli szeretteid is egyértelmű jeleit adják különféle igényeiknek. Hab a tortán, hogy nagy békítő lévén szombat délután téged kérhetnek fel egy kínos ügy békebírói szerepére. Oroszlánként képes leszel megtalálni az arany középutat, azaz foglalj egyértelműen állást, de maradj diplomatikus! Vasárnap megteheted, hogy az egyedüllét mellett teszed le a voksodat.

Szűz

Csendes, békés hétvége lehet a mostani, most nem is nagyon vágysz ennél többre, nem pörögnek az események, és szerencsére nehézkes, bonyolult vagy épp kellemetlen történésekre sem kell felkészülnöd. Viszont az könnyen megtörténhet, hogy a nagy csend gondolkodásra ad időt, így sok dolgot ki tudsz alaposan elemezni, felismered a saját hibáidat, rájössz, min és hogyan kellene sürgősen módosítani. Ez a két nap felnyitja a szemed, más színben kezdesz néhány helyzetet vagy személyt látni, ezáltal pedig kezelni is. Ha netán valami miatt lelkiismeret-furdalásod lenne, mihamarabb rendezd az ügyet, mert sosincs késő semmihez.

Mérleg

Túlzott kíváncsiságod, valamint az ehhez kapcsolódó jó szándékod lavinát indíthat el otthon vagy baráti körben. Nem egy, hanem akár több üggyel összefüggésben és összekuszálódhatnak a szálak. Bizony könnyen megtörténhet, hogy nem tudod tartani a szádat, kikotyogsz titkokat, és hiába a jó szándék és a segítőkészség, épp ezzel okozhatsz valamilyen galibát. Ne üsd az orrodat mások dolgába, akkor se, ha neked csak egy csettintés lenne a megoldás. Ha nem kérték valamihez kapcsolódóan a segítségedet, akkor azt vedd tudomásul! Ha szeleburdi leszel, akkor nehéz helyzetbe kerülsz. Ismerd fel, hol kell meghúznod azt a bizonyos határt.

Skorpió

A szombati nap feszített tempója leterhel és felemészti a tartalék energiáidat, rengeteg dolgod lesz otthon, és talán házon kívül is, de tarts ki, mert vasárnap már a csend és a béke költözik életedbe, szívedbe, otthonodba. Biztasson az a tudat, hogy még élvezni is fogod a sürgést-forgást, a szeretteiddel vagy barátaiddal töltött idő pedig becsülendő. Figyelj rájuk, hallgasd meg a sirámaikat, örömeiket, adj tanácsot, ha kérnek. Igyekezz mindenki elvárásainak maximálisan megfelelni, hisz máskor fordított a helyzet, igaz? Vasárnap keress olyan elfoglaltságokat, amelyek nem túl zajosak és mozgalmasok.

Nyilas

Szombat reggel nagyszerű lesz a kedélyállapotod, melyet pár érdekes telefon vagy más forrásból érkező hír csak tovább javít. Hirtelen megeshet, hogy egy szinte teljesen elfeledett régi barátnak eszébe jutsz, és megkeres téged, így akár közös programot is tervezhettek az együttlét örömére. Légy nyitott mindenre és mindenkire, jól fog esni mások figyelmessége. Szükséged van arra, hogy a sűrű munkanapokat követően lendületes maradhass a hétvégén is. Csak egy kis pozitív energia, és új erőre kapsz. Az érdekes emlékek felelevenítése, a közös nevetés felszabadítóan hat majd rád. Ezt a jó hangulatot a családodnak is add át, amikor velük töltesz pár órát – például vasárnap.

Bak

Vonzó személyiséged a hétvégén sokakra lesz felemelő hatással, így nem csoda, ha ennek köszönhetően nem is egy, hanem akár több izgalmas meghívást kaphatsz – egy érdekes helyre, ismeretlen társaságba, valaminek a felfedezésében is részt vehetsz. Olyan irányból érkezik a legizgalmasabb invitálás, ami meglephet – akár egy üzleti partner, egy kolléga vagy egy távoli ismerős is lehet –, és egy biztos, minden esetben mondj igent! Figyeld az események sodrását, sok örömteli dologban lehet részed, amit még vasárnap is többször felemlegetsz. Valami olyan dolog történhet most meg veled, ami hosszú távon a hasznodra lesz.

Vízöntő

Szombat reggel nem leszel fitt, talán jókedvű sem, hisz az elmúlt napok szinte teljes egészében felemésztették az energiatartalékaidat. A kedvetlenség pár órára látványosan kiül az arcodra. Az sem lesz ínyedre, hogy mindenki téged nyaggat, ami máskor egyébként nem zavar. Úgy érezheted, rád jár a rúd, pedig nem így van! Csupán kellene találni egy új energiaforrást, és fel kellene töltened az elemeidet. Kimerültél, ezen kell gyorsan módosítanod. Sportolj, kezdj szelektálni, főzz finomat, találkozz olyanokkal, akik kilendíthetnek az egyhangúságból. Össze kellene kapnod magad, és frissítő, nyüzsgő programokat szervezni, ami biztosan felélénkít.

Halak

Pontosan érzed, hogy óriási szükséged lenne egy megbízható személyre, egy régi barátra, akivel mostanság nem beszéltél? Ki hiányzik az egyszerű mindennapjaidból? Annak okát ne firtasd, miért távolodtatok el egymástól! Mivel régóta elmaradtatok és nem beszéltetek, hát hívd fel sürgősen! A Vénusz kedvező hatást biztosít az emberi kapcsolatok rendezéséhez, építéséhez, régi kötelékek újjáélesztéséhez! Ha tényleg barátok voltatok, bármi történt is a múltban, örülni fog a megkeresésednek! Ez pedig bearanyozza az egész hétvégét, sőt, hosszú távon jót tesz neked.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.