asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok számára a hétkezdet nagyon zsúfolt lesz, folyamatosan mozgásban kell lenniük, a Bikákat pedig remek hatásokkal támogatják majd a bolygók. Az Oroszlánok szakmai és magánéleti téren egyaránt felkészülhetnek pozitív változásokra. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A hét első fele nagyon zsúfolt lesz, folyamatosan mozgásban kell lenned, nem lazsálhatsz. Figyelned kell arra, hogy semmit ne vegyél félvállról! Az információkat fogadd be, ne legyints semmire! Légy befogadó! Hegyezd a füleidet, megéri több energiát fektetni a feladataidba! Legyél alaposabb, ez gyorsan megtérül. Talán nem ezen a héten, de a következő kettőben gyorsan visszakapod azt, amit most feláldozol a cél érdekében. Ismerkedj idegenekkel, kutass fel új üzleti lehetőségeket, és ha netán váratlan munkaajánlatot kapsz, vagy lehetőséged nyílik egy utazásra, élj vele! Péntektől lassulj le, légy tudatosabb, és bátran mondd ki, ha valami nem tetszik!

Kos

A hét első fele nagyon zsúfolt lesz, folyamatosan mozgásban kell lenned, nem lazsálhatsz. Figyelned kell arra, hogy semmit ne vegyél félvállról! Az információkat fogadd be, ne legyints semmire! Légy befogadó! Hegyezd a füleidet, megéri több energiát fektetni a feladataidba! Legyél alaposabb, ez gyorsan megtérül. Talán nem ezen a héten, de a következő kettőben gyorsan visszakapod azt, amit most feláldozol a cél érdekében. Ismerkedj idegenekkel, kutass fel új üzleti lehetőségeket, és ha netán váratlan munkaajánlatot kapsz, vagy lehetőséged nyílik egy utazásra, élj vele! Péntektől lassulj le, légy tudatosabb, és bátran mondd ki, ha valami nem tetszik!

Ikrek

Ezekben a napokban fokozottan érezni fogod azt, ha valamilyen nehéz teher nyomja a válladat. Épp ezért ne halogasd tovább ügyeid gyors rendezését, különösen azért ne, mert a Hold segít az észszerű megoldások fellelésében, az összekuszálódott szálak kibogozásában. Szabadulj meg a nehézségektől! Légy bátor! Első lépésed a kifinomult kommunikáció legyen. Mivel ezekben a napokban meglepő könnyedséggel teremtesz kapcsolatot más emberekkel, ugyanilyen egyszerűen hozhatod helyre a problémákat. Minden félreértést képes leszel tisztázni. Olyannyira jól haladsz, hogy a hétvégén új barátságokra tehetsz szert, és ezek hosszú távon megmaradhatnak neked.

Rák

A kommunikációd jelentősen javul ezekben a napokban, gyorsan és könnyen megtalálod a közös hangot mindenkivel – legyen szó munkáról, tanulásról vagy épp magánügyekről. Feladataiddal ügyesen boldogulsz, másoknak is örömmel besegítesz, új munkametódust dolgozol ki, emellett pedig elképesztő ütemben pipálod ki aktuális teendőidet, így végül a sikerek is megérkeznek. Most még ahhoz is lehet bátorságod, hogy olyasmit vállalj fel, amit eddig nem mertél. Ismeretlen területen teszed próbára magadat, megtanulod, mit és hogyan kell csinálni, ennek megfelelően végül célba érsz. Energiatartalékaiddal messzire juthatsz, így nem csoda, ha valaki felfigyel rád, és valamilyen érdekes ajánlattal keres meg.

Oroszlán

Több érdekes lehetőséget kínálnak a következő napok, szakmai és magánéleti téren egyaránt készülj fel pozitív változásokra. Meglehet, hogy nem vagy maradéktalanul elégedetlen pillanatnyi helyzeteddel, ám, ha lehet fokozni az eddigieket, miért ne tennél ezért lépéseket? Vegyél elő régen sutba dobott terveket! Gondold át őket! Frissítsd fel azt, ami aktuális lehet. Ha úgy véled, nem boldogulsz egyedül a tennivalóval, akkor kérj segítséget a családodtól, a barátaidtól, egy bizalmasodtól. Kizárólag olyasmibe fektesd az idődet, ami tényleg érdekel, előremutat és sikert hozhat. Esténként pihenj, kapcsolódj ki, és vedd észre, hogy az energiatartalékaid folyamatosan fogyatkoznak, és a jövő héten is sok feladat vár megoldásra!

Szűz

Erőteljes égi hatások jellemzik ezt a hetet. Egyik nap fenn leszel, másnap meg lenn, viszont mindig tudsz lendületet venni, ismeretlen helyekről energiát nyerni. Ha gödörbe kerülsz, abból gyorsan kimászol. Szakmai téren kedden vagy csütörtökön válnak nagyszerűvé a kilátások, ezért figyeld az eseményeket, és ha felkínálnak számodra valamit, hát kapva kapj az alkalmon! Ezeken a napokon jelentős időbe és erőfeszítésbe sem kerül, hogy bármit, amit kigondolsz, könnyedén véghez is vidd. Szerdán és pénteken viszont alaposan le leszel terhelve, érezni fogod, ahogy fogynak a tartalékaid, így, ha szükségét érzed, inkább kérj segítséget – ez nem szégyen! Szeretteid bármikor képesek feltölteni, használd ki ezt a lehetőséget!

Mérleg

Tele vagy remekbe szabott tervekkel, friss gondolatokkal. Hát bátran rukkolj elő velük, lepd meg a környezetedet, és mások elképzeléseivel tudod egyesíteni a tieidet. Ereszd ki a szárnyaidat, ne félj megmutatni azt, mi rejlik benned! Mostanság a kiteljesedésre nem nagyon volt módod, így, ha kellően merész leszel, és kiállsz mások elé, akkor oda fognak arra figyelni, amit mondasz, végül számos támogatót is magad mellé tudsz állítani. A tettvágyad nem csappan meg a napok múlásával, sőt erősödsz, még kreatívabbá válsz, és te fogsz inspirálni másokat. A sok megoldandó ügy ugyan alaposan felemészti a tartalékaidat, de ha megjutalmazod magadat, akkor mindig tudsz új lendületet venni.

Skorpió

Új szelek fújnak, új lehetőségek kopogtatnak az ajtón – de vajon beengeded őket? Kezdj valami újba most! Ne figyelj azokra, akik csak lebeszélnének valamely álmod megvalósításáról. Nyugodtan vállalj kockázatot, akár nagyot is! A terveidet picit lassan, de biztosan valóssá tudod formálni. Ugyanakkor van egy lényeges dolog, amiről ne feledkezz meg! Ha újdonságok előtt tárod ki életed kapuját, ajánlott elereszteni valami régit! Ami nem működik, az nem hoz hasznot, hát lépj túl rajta! Komoly akadályok nem gátolnak, ez a legjobb hír erre a hétre. Ha saját vállalkozás indítását fontolgatod, netán pénzügyi befektetésen töröd a fejedet, cselekedj gyorsan!

Nyilas

Érzed a zsigereidben, hogy fel kellene frissíteni az életedet? Igen, érdemes átalakítani a mindennapokat, a bevett rutinokat. Tanulnod kellene! Netán új tapasztalatokra vágysz? Keress iskolát, tanfolyamot, továbbképzést! Ülj be egy előadásra, és ha más nem, legalább autodidakta módon sajátíts el valamilyen érdekes ismeretet. Ennek nem kell feltétlenül a szakmádhoz kötődnie. Tanulj meg varrni, menj el egy tánciskolába. Mindegy, mi az, ami felé nyitottá válsz, a lényeg, hogy valami új dolgot engedj be a mindennapjaidba. Régi vágyad teljesülhet egy könyv elolvasásával, egy ismeretlen tudás elsajátításával. Az anyagiak terén szerdán nehéz döntés elé kerülhetsz, ezért óvatosan költekezz!

Bak

Komoly esély van arra, hogy valaki rád testál egy extra feladatot, és akármennyire próbálsz tiltakozni vagy kibújni a teher alól, nem tudsz elmenekülni. Nem is baj – ezt később megérted majd! Szükséged van az új tapasztalatokra, kell az, hogy kipróbáld magadat ismeretlen terepen. Miért? Leginkább azért, hogy a környezeted lássa, micsoda tartalékokkal bírsz, és többre vagy képes, mint gondolják. Napról napra egyre jobban alakulnak a dolgaid, ügyesen lavírozol a feladatok sokasága közt. Egy új vállalkozás, üzleti lehetőség, befektetés, utazás híre is befuthat csütörtökön vagy pénteken, ami azonnali választ követel tőled. Merj kockázatot vállalni, megéri.

Vízöntő

Több ügy is fejtörést okozhat a hét első két napján, ugyanakkor arra is lesz példa, hogy barátok, családtagok vagy épp kollégák nehezítik az életedet, netán traktálnak majd a problémáikkal. Ám te is jól tudod, hogy semmi sem történik véletlenül, ezért ne érezd nyűgnek ezt a helyzetet. Sokkal inkább igyekezz bevetni a kiváló logikai készségedet, állíts fel fontossági sorrendet a függő ügyek között, és ez alapján végezd a dolgodat. Tarts kicsi szüneteket is, így sosem fogy el az energiád. Kiválóan kezeled a kusza szálat, emellett semmit nem hagysz befejezetlenül. Sokan fognak csodálni a kitartásodért, de te ne áruld el a titkodat!

Halak

Megújulásra vágysz? Gyökerestől tépnéd ki a fájdalmas emlékeket? Új helyen próbálnád ki magadat? Biztosan kockáztatnád a meglévő körülményeidet egy bizonytalan jövőképért? Lehetőségek mindig adódnak, ám tudd, hogy az égiek ezen a héten kevésbé kedveznek a nagy kockázatvállalásoknak. Könnyen belefuthatsz hamis ígéretekbe, zsákutcákba. Megeshet, hogy előrukkolsz valamivel, és másvalaki nemes egyszerűséggel eltulajdonítja az ötletedet, aztán a sajátjaként valósítja meg. Ne kotyogd ki most a terveidet, ne adj kölcsön pénzt senkinek, emellett te se vegyél fel hitelt ezekben a napokban. Most semmilyen lényeges döntést ne hozz, inkább helyezkedj várakozó álláspontra.

Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Nagy hódító, szenvedélyes szerető vagy a tűzhely őrzője - Csillagjegyed elárulja, milyen vagy szerelembenhttp://www.life.hu/horoszkop/20150623-csillagjegyed-elarulja-milyen-vagy-a-parkapcsolatban.htmlAz ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.Horoszkóp--Mutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!http://www.life.hu/horoszkop/20150622-mutasd-a-a-csillagjegyed-megmondom-miben-vagy-tehetseges.htmlMindenki szuper valamiben, de mégsincs két egyforma tehetség. Van, aki született vezető, van, aki tökéletes alkalmazott. Kíváncsi vagy, neked mi "fekszik" a legjobban? Mutasd a csillagjegyed!HoroszkópThinkstockAmilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Ilyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.