Erotikus kaland vagy szerelem? - Szexhoroszkóp 2011-re

szex horoszkóp szerelem ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon erotikában gazdag új esztendő vár rád, vagy a következő éved ínséges lesz szex terén? 2011-es szexhoroszkópunkból minden kiderül!

Kos

Bombaformában leszel egész évben! Igazi szexbomba vagy, nem is kell tartanod attól, hogy nem lesz számodra kielégítő az esztendő: csábítasz, de hagyod magadat elcsábítani is. Ha kapcsolatban élsz, a szenvedély nap mint nap felcsap közöttetek - lehet, év végére új ágyra lesz szükségetek. Ha még párt vagy szexpartnert keresel, akkor sem lesznek kielégítetlen napjaid, pont úgy vonzod a másik nem képviselőit, mint a mágnes!

2011 legszexisebb hónapja: augusztus



iStockPhoto
iStockPhoto

Bika

Nem lehet egyetlen év sem tökéletes - ez az esztendő számodra szegényes lesz erotikus élményekben. Ne ijedj meg, nem spártai körülmények között kell vacognod az ágyadban, csak nem alakul mindig minden úgy, ahogy szeretnéd. Ha van kedvesed, hullámzó évre számíts: hol perzselő lesz a szenvedély, hol fagyasztó lesz a hangulat. Ha még egyedülálló vagy, az elsöprő sikerektől a kellemetlen együttlétekig mindenben részed lehet, legyél ezért inkább megfontolt!

2011 legszexisebb hónapja: május



Ikrek

Annyi erotikus kalandban lesz részed, amennyiben csak szeretnéd! Mivel a pasik nem tudnak ellenállni a könnyed stílusodnak, nem kell tartanod attól, hogy egyedül bújsz ágyba, amikor társaságra vágynál. A futó kapcsolatoknak és egyéjszakás együttléteknek nálad még az sem akadálya, hogy esetleg otthon vár rád valaki. A kellemetlenségek elkerülése miatt szavazz inkább a szexuális szabadságodra, vagy maradj hűséges, és a kedveseddel próbáld izgalmasabbá tenni a szeretkezést.

2011 legszexisebb hónapja: január



Rák

Benned is egy valódi vulkán lapul - ha eddig nem tudtál róla, akkor az ebben az évben kiderül! Sőt, mindenkit megperzsel körülötted, aki hímnemű. Szinte sportot űzöl az erotikából, a mennyiségi és minőségi szex is nagyon fontos lehet számodra. Új, tüzes természeted mély nyomokat hagy a pasidban. De arra vigyázz, hogy mások pasiján ne hagyj sem érzelmi, sem fizikai nyomokat, mert a félrelépés az idén azonnal kiderül!

2011 legszexisebb hónapja: október


Oroszlán



2011 legszexisebb hónapja: július




iStockPhoto
iStockPhoto

Szűz

A hűvös, sőt hideg viselkedésed valami nagyon forrót próbál leplezni - az idén gyakran sikertelenül. Ebben az évben sokkal többször tör ki belőled egy szexuális démon, aki mindenkinek elcsavarja a fejét, aki a közelébe kerül. Ezek a kitörések azonban jobbára fellángolások, amelyek ahogy fellobbannak, úgy ki is hunynak. De még így is életed egyik legérzékibb és legszenvedélyesebb időszaka vár rád!

2011 legszexisebb hónapja: június


Mérleg



2011 legszexisebb hónapja: február


Skorpió



2011 legszexisebb hónapja: december



Nyilas

A változatosság gyönyörködtet - főleg, ha szexről van szó! Ebben az évben ki is éled minden kalandvágyadat, érzéki expedíciók érik egymást januártól decemberig. Szóval szexis év lesz 2011, ha már van pasid, aki ráadásul vevő is az erotikát érintő reformjaidra. De még szexisebb lesz az esztendő, ha még egyedülálló vagy és az igazit keresed, miközben remekül mulatsz az erre esélyesnek látszó vonzó férfiakkal is.

2011 legszexisebb hónapja: november


Bak



2011 legszexisebb hónapja: szeptember



iStockPhoto
iStockPhoto

Vízöntő

Ott folytatod 2011-et, ahol 2010-et abbahagytad - az ágyban. Mivel nálad mindig van valami újdonság szexfronton, nem kell félned a kielégítetlenségtől. Ha van pasid, ha nincs, ritkán vagy kiéhezve az ölelkezésre, annál inkább az érzéki örömökre. Az idén azonban óvatosan legyél hűtlen, a csillagok állása egyáltalán nem segíti a csalfa szeretőket. Így ha több erotikus izgalomra vágysz, házon, sőt hálószobán belül válassz hozzá partnert.

2011 legszexisebb hónapja: április



Tippünk: Még több horoszkóp!


Halak



2011 legszexisebb hónapja: Március

Tippünk: Randizz az interneten!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.