A lányokat szereti a csinos énekesnő?

meleg Kelly Clarkson énekesnő leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta találgatják, hogy vajon melyik nemhez vonzódik Kelly Clarkson, az American Idol zenei tehetségkutató 2002-es győztese.
"Egy kisvárosból jövök, ahol mindenki házas és gyerekei vannak. Ezért nem könnyű, ha egyedül járok haza, és az embereknek persze megvan a maguk véleménye. 'Miért nem vagy még férjnél?' - jönnek a kérdések, és én erre mindig azt válaszolom, hogy nem mindenkit kap el egyszerre a gépszíj. Na ezért gondolja mindenki, hogy meleg vagyok"



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kelly elárulta, néha vénlánynak érzi magát, mert a legjobb barátai már jegyben járnak. A lány azt is elmesélte, számára most a karrier az első, és nem akarja feláldozni a sikereit egy férfiért sem. "Most a zene a mindenem. Nyilván ötvenévesen nem ezt fogom gondolni, most azonban még csak ez számít" - vallotta Miss Clarkson. "Már randiztam vagány srácokkal, de sosem találkoztam még olyannal, akivel le tudtam volna élni az egész életemet. A legutóbbi találkám pocsékul sikerült, most már egy jobb randira vágyom" - tette hozzá Kelly.

Tipp! Ijesztő maskarákban buliztak a celebek! Kattints a galériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.