Sztárcsemetével randizik a botrányos életű színésznő

Lindsay Lohan párkapcsolat sztárcsemete Dennis Hopper szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindsay Lohan-t, az amerikai színész- és énekesnőt a napokban Dennis Hopper fiával látták randizni.


Northfoto
Northfoto

A botrányhősnő kissé zaklatottnak tűnt, és próbált valamit megkeresni a táskájában. Henry egyébként a 2010-ben prosztatarákban elhunyt édesapja nyomdokaiba lépett: tavaly A nyugtalanság kora című filmben kapott főszerepet Mia Wasikowska oldalán. A fiú ugyan öt évvel fiatalabb a színésznőnél, mégis úgy tűnik, élénken érdeklődik a szöszi botrányhősnő iránt. Vajon Lindsay végre jó útra tér, és felhagy a tivornyázással fiatal kedvese kedvéért?

Tipp! A sovány vagy a molett a szexi? Kattints a galériáért! (+18)




A csábítás 7 titka harminc feletthttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120131-ettol-lehetsz-vonzo-a-pasik-szemeben-a-csabitas-7.htmlÍgy hat a kamaszkori szex későbbi szexuális életedre (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120127-szerelem-szex-parkapcsolat-tanuld-meg-elvezni-a-szexet.htmlTitkos szövetség alakult: VV Eszter szex miatt nem vitte ki párbajra Attiláthttp://www.life.hu/szeress/20120127-valovilag-attilaval-szexelne-vv-eszter.htmlSosem érhet az apánk nyomába? - Így választ a nő férfithttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120126-szerelm-parkapcsolat-versenyben-a-pasim-es-az-apam.htmlMennyit számít a pénz? - Így választ a nő pasithttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120124-gazdag-vs-csoro-pasi-mennyit-szamit-egy-kapcsolatban-a-penz.htmlEgy férfi nem elég! - Többférjűség a világbanhttp://www.life.hu/szeress/20120123-kultursokk-tobbferjuseg-hazasodo-halottak-es-atkok-kulonos-hazassagok-a.htmlVéget ért Heidi Klum és Seal házasságahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120122-vege-heidi-klum-es-seal-hazassaganak.html12 pezsdítő tipp laposodó párkapcsolat ellen!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120120-12-pezsdito-tipp-laposodo-kapcsolatod-ellen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.