színésznő sorozat Szex és New York Kristin Davis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristin Davis, a Szex és New York romantikus Charlotte-ja bepasizott.

A színésznő kedvese nem más, mint a forgatókönyvíró Aaron Sorkin. A 47 éves színésznő és a férfi állítólag már egy ideje randiznak egymással, és nagyon kedvelik egymást. "Mindketten rendkívül elfoglaltak, de amennyi időt csak tudnak, együtt töltenek" - mesélte egy bennfentes a Life & Style magazinnak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A férfi 2005-ben vált el a feleségétől, Julia Binghamtől, később pedig a színész-énekes Kristin Chenoweth-szel randizgatott. A Szex és New York szépsége Alec Baldwinnal kavart, de mostanában örökbe fogadott kislánya, Gemma Rose töltötte ki minden percét.

Tipp! Less be az X-Faktor sztárjának gardróbjába! Kattints a galériáért!



Véget ért a nagy szerelem - Elköltözött férjétől az RTL Klub csinos műsorvezetőjehttp://www.life.hu/szeress/20120524-elkoltozott-ferjetol-az-rtl-klub-csinos-musorvezetoje-madia-vivien-.htmlMi lesz az álompárral? Mindketten mást várnak a kapcsolattólhttp://www.life.hu/szeress/20120523-hamarosan-szakithat-ryan-gosling-es-eva-mendes.htmlKeresztes és Baricz egymást vigasztaljákhttp://www.life.hu/szeress/20120523-keresztes-ildiko-es-baricz-gergo-egymast-vigasztaljak.htmlA nagy AIDS-para - Te mit vállalsz be egy jó szexért?http://www.life.hu/szeress/szex/20120522-a-nagy-aidspara-te-mit-vallalsz-be-egy-jo.htmlMegnősült Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120520-megnosult-mark-zuckerberg.htmlA nők rémálma: bizarr szagok a gatyábanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120518-a-nok-remalma-apolatlan-nemi-szerv-a-gatya-alatt.htmlTények és tévedések - Amit eddig rosszul tudtunk a szexről (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120518-szex-szerelem-parkapcsolat-tenyek-es-tevedesek-amit-eddig-rosszul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.