Imádja egymást a Szex és New York sztárja és új kedvese

szerelem Szex és New York Kristin Davis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban még csak pletykálták, hogy újra párt talált a Szex és New York bájos sztárja, a napokban azonban Kristin Davis színésznő nyíltan felvállalta szerelmét.

Kristin már nem a szinglik csapatát erősíti. A bájos barna színésznő Aaron Sorkinnal érkezett a The Newsroom című film premierjére, és hogy senkinek se maradjon kétsége afelől, milyen kapcsolat is van kettejük között, a sztár és kedvese csókolóztak a kamerák előtt.

Northfoto
Northfoto

A producer láthatóan imádja a tündéri színésznőt, aki szinte sugárzott a boldogságtól egész este. Nem is csoda, hiszen a Charlotte-ot alakító sztár a való életben is olyan peches volt a férfiakkal, mint a sorozatban. A színésznőnek elege lett az egyedüllétből és abból, hogy nem tudott teherbe esni, így 46 évesen tavaly egy kisbabát fogadott örökbe, aki a Rose nevet kapta. Most azonban úgy tűnik, Kristin révbe ért, és boldog lehet új párja oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.