89 nővel feküdt le az RTL Klub sztárja

szex Plazma Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Plazma, a Csillag születik huszonkét éves versenyzője imádja a nőket, és a lányok is odavannak a szabadszájú fiatalért.

Szexi fotók a magyar modellről! Kattints a galériáért! (18+)


"Magam sem gondoltam volna, hogy az ismertség ennyi előnnyel jár, de ha már így adódott, élek a lehetőségekkel. Eddig sem voltam elveszett gyerek, de ez egy igazán kiváltságos helyzet. Jelentkeznek a közösségi oldalamon, megállítanak az utcán, odajönnek a bulikban, én pedig kihasználom a helyzetet. A 20 és 32 éves hölgyek között szívesen válogatok. Talán furcsán hangzik, de fair játékot játszom velük, világosan megmondom, ne számítsanak szerelemre. A szükségleteimet ki kell elégítenem, a biológia működik, a többi meg karalábé..."




RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A fiatal elárulta, komolyabb kapcsolatra egyelőre nincs is ideje. "Most magamra koncentrálok. Tele vagyok tervekkel, ötletekkel, és most van itt az ideje, hogy véghezvigyem ezeket. Sok új dal született, amióta kiestem a versenyből, persze bőven akad még munka velük, de hamarosan szeretnék stúdióba vonulni. Eddig egy vasárnap délután azzal telt, hogy kipihentem az előző estét, mostanában már szerencsére édesapámmal is összejövünk, sütögetünk a kertben. Nekem most a munka mellett ezek a dolgok a legfontosabbak, időm sem lenne egy lánnyal úgy törődni, ahogy megérdemli. De ha valaki mindezek ellenére engem akar, miért is utasítanám vissza?" - tette fel a kérdést Plazma, aki elmesélte, eddig 89 nővel feküdt le, ennek nagy része azóta jött össze, hogy ismert lett. "Majd statisztikai viszonyítást szeretnék Komár Lacival, hogy ő ennyi idősen meddig jutott" - mondta nevetve a rapper.

Tolvai Reni sokkolt a melleivel! Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.