Jeges kényeztetés kánikulára - forró szextipp éjszakára (18+)

párkapcsolat szex szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyári éjszakák jellemzően a flörtölésről szólnak. Csábíts te is a saját otthonodban, de most kicsit másképp, mint ahogy azt a pasid megszokhatta tőled.  

Mi kell hozzá? Egy hideg párát árasztó frizsider, néhány jégkocka, vagy dermesztően hideg, dobozos sör és te magad. Könnyű, gyertyafényes vacsora után kínáld meg párodat valami finom hűsítővel, de ahelyett, hogy azonnal odaadnád neki az italt, a nyitott hűtő előtt dobd le a ruháidat, és egy percig látványosan élvezd a hűtőből áradó hideget. Most az egyszer az se baj, ha a mélyhűtő ajtaját is magadra nyitod, éppen csak azért, hogy a kiáradó jeges párától egy picit dideregni kezdjen a bőröd és a mellbimbód. Végig is simogathatod magad a pasidnak szánt üdítővel vagy sörrel. Miért ne? Szex után annál finomabb lesz számára a bőrödet lehűtő frissítő.

Thinkstock
Thinkstock


Másképp is játszhatsz a hűs élvezetre: bújj a pasid mellé az ágyba egy csábítóan párás jeges sör társaságában, de csak akkor add oda neki kedvencét, ha előtte teljesíti három kívánságodat. Kérj egy izgató masszázst finom olajokkal, egy kis orális kényeztetést és egy extra menetet. Valamit valamiért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.