Ezért tartanak a férfiak szeretőt - éjszakai pasivélemény

párkapcsolat LifeNight szerelem szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretőnek lenni nem hálás szerep, de sok nő bevállalja. Reménykedik, hogy a pasi hátha meggondolja magát, és otthagyja a feleségét. Most a másik oldalra voltunk kíváncsiak: a férfiak vajon miért kockáztatnak és mennek bele egy lelkileg megterhelő párhuzamos viszonyba?

Tippünk: "Tíz éve szerető vagyok" - A megcsalás pszichológiája



Gábor, építész (42)

"11 éve vagyunk házasok. A szexszel mindig is probléma volt, a feleségemnek nagyon alacsony a libidója, ezért általában csak 6-8 hetente szeretkeztünk, amit vagy a munkájára vagy a fáradtságára fogott. Ettől eltekintve remek a kapcsolatunk, a párom megbízható és gondoskodó társ, de 4 évvel ezelőtt találkoztam valakivel, és olyan erős kémia volt köztünk, hogy nem tudtam ellenállni a csábításnak. A szeretőm mindazt megadja szexuálisan, amire mindig is vágytam, és a hűtlenségem egy furcsa egyensúlyt hozott az életembe: nagyon szeretem a feleségemet, és szerelmes vagyok a barátnőmbe. Tudom, hogy önző disznó vagyok, de egyikről sem akarok lemondani."


Thinkstock
Thinkstock

Olivér, tanár (37)

"14 éve nősültem meg, és 10 éve van viszonyom egy fiatal kolléganőmmel. A mi házasságunk a gyerek születése után ment tönkre, mert a feleségem teljesen bezárkózott, és csak a babával foglalkozott. Gyűlölöm magam, amiért képes vagyok lelkifurdalás nélkül megcsalni őt, eltekintve attól, hogy ideges leszek, amikor találkozom a szeretőmmel, mert folyton azon aggódom, hogy mikor fogunk lebukni. Többször próbáltam már szakítani vele, de nagyon nehéz, mert simogatja az egómat, hogy egy ilyen gyönyörű nő a barátnőm. Neki nincs gyereke, és én nem akarom elvenni tőle az anyaság esélyét, és hiába tudjuk mindketten, hogy nincs értelme a dolognak, nem tudunk elszakadni egymástól."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.