Tedd kockára az érzékeidet! - forró szextipp éjszakára

párkapcsolat szex férfi LifeNight szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnéd kicsit változatossá tenni a szexuális életed a hálószobában? Nos, csak rajtad múlik, hogy milyen ötletet vetsz be. Ehhez ad most a Life.hu tanácsot. 

Nem kell más tennetek, mint hat cetlire hat igazán bolondos szexötletet felírni. A cetliket egytől hatig lássátok el számokkal, majd ha végre magatokra zárhattátok az ajtót, vegyetek elő egy egyszerű dobókockát és már indulhat is az erotikus kánikulai kockajáték.

Thinkstock
Thinkstock

A játékszabály egyszerű: az dobhatja a gyönyörre törő szexmenü-számot, akinek az első hat dobásának összege lett magasabb. Így a hetedik dobás lesz a nyerő, és a kocka tetején megjelenő szám alatt rejtőző kívánsággal pöröghet be az este.

Természetesen ha igazán nagyot szeretnétek kockáztatni, akkor olyan ötleteket vessetek papírra, amit már régóta szerettetek volna kipróbálni, valami extrát, amitől a lélegzete is elállhat a másiknak. Ilyen lehet például a pasid kedvét kereső póz, egy olyan szexjelenet, amitől te gerjedsz be, vagy egy szexi kosztüm, vagy egy egyperces hangos menet nyitott ajtó mellett...

Nos, mertek kockáztatni?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.