Együtt jár Dobrády Ákos és Iszak Eszti

TNT A Nagy Duett Iszak Eszter szerelem Dobrády Ákos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VIVA Tv szexi műsorvezetője és a TNT frontembere együtt töltött néhány napot Észak-Olaszországban.

A pár az utazás során még Velencébe, a szerelmesek városába is ellátogatott. A Blikk információi szerint egyre komolyodott a kapcsolat, amelyet most már hivatalosan is vállalnak a történet szereplői. Eszter egyébként bő egy évvel ezelőtt már pár héten keresztül randizgatott az zenésszel. ,,Igen, igaz a hír, egy ideje újra együtt vagyunk Ákossal. Jól érzem magam, de nem nagyon szeretnék még részleteket elárulni, hiszen elég friss a történet" - nyilatkozta szűkszavúan Eszti a Blikknek.

Fotó: TV2, Viva TV
Fotó: TV2, Viva TV

A pár a TV2 Nagy Duettjében ismerkedett egymással, akkoriban azonban Ákos még a svéd énekesnő, Emilia kedvese volt, míg Eszti nem állt készen új kapcsolatra, így nem alakulhatott ki közöttük semmi. Nem sokkal később Zamárdiban, a Balaton Soundon látták őket egymás karjába fonódva, ahogy csókolóztak. A kapcsolat azonban nem volt hosszú életű, egy év után mégis úgy döntöttek, hogy újra megpróbálják együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.