Kívánatosabbnak érzik magukat a fáradtak

vonzerő párkapcsolat szex LifeNight alváshiány kialvatlanság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hála az amerikai tudósoknak, most akár egy gyors kérdéssel kiderítheted a fickóról, miért nyomul annyira.

A bárban koktéloztok a csajokkal, amikor mint derült égből villámcsapás, egyszer csak ott terem egy pasi, aki azonnal flörtölni kezd veletek. Kiderítenéd, komolyak-e a szándékai? Nos, ha igazat lehet adni egy friss kutatásnak, akkor jobb, ha rákérdezel, mikor aludta ki magát utoljára. A kialvatlan férfiak ugyanis nagyobb eséllyel gondolják, hogy szexuálisan vonzónak találják őket a nők - derül ki egy amerikai tanulmányból.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A kutatást végzők 60 főiskolai hallgatót kérdeztek arról, mennyire tarthatja őt vonzónak a másik nem képviselője. A 31 férfi és 29 nő kétszer töltötte ki a tesztet. Először egy napig nem aludhattak előtte, míg később kipihenten válaszolhattak a kérdésre. Az eredmény: kipihent állapotban az emberek sokkal kevésbé tartják magukat szexisnek és kívánatosnak, mint álmosan. Úgy tűnik, az alváshiánnyal küszködő nők sokkal szerényebben vélekednek magukról, hiszen a fáradt megkérdezettek közül sokkal több férfi találta magát vonzónak. A tanulmány vezetője szerint az ok az agy frontális lebenye lehet, melynek működése alváshiány következtében lassul, erre pedig mindkét nem eltérő módon reagál.

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!



A legkínosabb férfi panasz hatékony kezelésehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130627-merevedesi-zavar-nem-csupan-szervi-bajkent-kell-kezelni.htmlHol szőrtelenítsen a férfi nyáron? Csajvéleményekhttp://www.life.hu/szepulj/20130527-ferfiak-szortelenitese-a-strandokon-ahogy-a-nok-latjak.htmlDemi Moore kitálal Ashton férfiasságárólhttp://www.life.hu/szeress/20130622-demi-moore-szineszno-meg-mindig-nincs-tul-a-valasan-ezert.htmlLakatos Márknak nem tetszik a férfias orrahttp://www.life.hu/szorakozz/20130620-lakatos-mark-stylist-az-en-is-menyasszony-vagyok-cimu-musorban.htmlAz igazi férfi lába szőrös, hónalja csupaszhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130619-csajvelemeny-milyen-ferfi-testreszeket-szeretnek-a-nok-szorosen-es-csupaszon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.