Demcsák Zsuzsa TV2 virágcsokor Mokka udvarló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titokzatos férfi ostromolja Demcsák Zsuzsát. Ám hiába a virágcsokor, a szép műsorvezető egyelőre minden randevúra nemet mond. Ahogy a Life.hu is megírta, az elsöprő szerelemre vár. 

Titokzatos férfi bombázza vörös rózsákból álló rózsacsokorral Demcsák Zsuzsát. Azonban a virágokhoz kísérőkártya nem tarto­zik, így a kétgyerme­kes anyukának fogalma sincs, kitől kapta. Az úr valószínűleg sok mindent tudhat a tévésről, mert a kéretlen ajándékok mindkét esetben a lakáscímére érkeztek, nem pedig a TV2 székházához - tudta meg a Bors.

Forrás: TV2

"Az első három, a második már öt vörös rózsából készült. Ha lesz harmadik, akkor feltehetően hétre lehet majd számítani" - mondta el a napilapnak a műsorvezető. Zsuzsa arról is beszélt, hogy bár nemrég vált el, már érezhető a változás a férfiakkal való viszonyában.

"A környezetemben lévő férfiak kedvesebbek, figyelmesebbek, bár sok biztatót nem tudok mondani egyiküknek sem, hisz nem vagyok még nyitott az ismerkedésre. Kizárólag a gyerekeimre koncentrálok. Ismét elkezdődött az iskola, én is gőzerővel dolgozom. Egyszerűen még nem vágyom arra, hogy bárkivel is megismerkedjek" – magyarázta Demcsák, így valószínűleg reménytelen a rózsás úr törekvése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.