Olasz félisten dobogtatja meg a női szíveket

modell férfiideál olasz kedvenc Mariano Di Vaio pasi napi hím
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olasz modell, Mariano Di Vaio nevét érdemes megjegyezni! Ha megpillantod a fotóját, egy csapásra megérted, miért! Ő lett a hétfői Napi Hímünk!

Van olyan, hogy tökéletes férfitest? Nos, ha Mariano Di Vaio képeire nézünk, akkor bátran kijelenthetjük, hogy naná! Ő az! A 25 évesen már világhírű Mariano megtestesíti az olasz férfiideált. A legnagyobb divatmárkákkal és magazinokkal dolgozott együtt, sőt, 2 éve saját blogot indított, így egy csapásra híres divatbloggerré is vált. Bármikor elnyalnátok vele édeskettesben egy ragacsos fagyit, ugye?

Forrás: www.mdvstyle.com

Ha jól választunk, elkerülhetjük a válást?http://www.life.hu/intim/20140413-parvalasztas-tudatosan-amennyiben-a-valas-nem-opcio-kapcsolat-szakitas.htmlDeáki Tímea, a Life.hu párterapeutája különleges levelet kapott olvasónktól. Mira szeretné megérteni a barátnőjét, de nem tudja, hogy a lány jó úton jár-e, jól gondolkodik-e. Ezért kérte szakértőnk segítségét. Intim--Gáspár Győző bejelentette: vége a házasságánakhttp://www.life.hu/intim/20140414-szakitas-gaspar-gyozo-es-bea-hazassaganak-vege.htmlGyőző a Facebook-oldalán jelentette be, hogy nincs visszaút: elköltözött feleségétől. Intim--Így tarts forrón! Kapcsolatmentő praktikák pároknakhttp://www.life.hu/intim/20120426-szex-szerelem-szexualitas-ne-hagyd-kihulni-az-agyat-.htmlVan úgy, hogy az első találkozás és a gyönyör születése között alig néhány óra telik el. Máskor hónapokig ízlelgeted a másikat, míg sor kerül az első együttlétre. Aztán valami hirtelen megváltozik, és úgy érzed, a kezdeti lángolás elmúlt, a kapcsolatnak vége. A Life.hu-n egy éve ez volt a kedvenc cikketek.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.