Vele kitapétáznánk a szobánkat!

modell poszter tengerpart napi hím pszichiáter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új hét, új pasi – ezúttal Jan Schumacherről nem tudjuk levenni a szemünket.

Mogyoróbarna szempár, kockahas, borostás arc – mindez egy homokos tengerparton tálalva. Milyen idilli párosítás! Ő Jan Schumacher, a mai Napi Hím. A 34 éves srácról sajnos nagyon keveset tudni, annyi biztos, hogy modellkedéssel keresi kenyerét, de a hírek szerint pszichiáternek is tanult. Neki naponta bevallanánk bajainkat! Nemde? :)

Forrás: Life.hu

Okok a mai hancúrra: ezért jó hétfőn szexelni!http://www.life.hu/intim/20140425-azert-jo-hetfon-szexelni-mert-a-legrosszabb-es-legboldogtalanabb-nap-es-fel-kell-dobni-szexszel.htmlA Life.hu sorozatában összegyűjtöttük már a szerdai, a csütörtöki, a pénteki és a szombati szex előnyeit. Ezért jó vasárnap szexelni című cikkünkben pedig azt írtuk, a vasárnap a legrosszabb nap. Rosszabb, mint a hétfő, mert hétfőn legalább a hétfő miatt rossz a kedvünk, a vasárnapot viszont egy másik nap, a hétfő szele rontja el. Jöjjön akkor most a mumus, a csúnya, ronda hétfő és a maga szexelőnyei.Intim--Megtört a jég: George Clooney eljegyezte barátnőjéthttp://www.life.hu/intim/20140427-megtort-a-jeg-george-clooney-eljegyezte-baratnojet.htmlJobb később mint soha, megvan a nő, aki méltő a sármos hollywoodi színész kezére! - számolt be a People magazin a nagy eseményről.Intim--Jár nekünk egy szakállas férfiistenhttp://www.life.hu/intim/20140425-a-napi-him-penteken-adam-cowie-brit-modell.htmlA mindössze 26 éves Adam Cowie a pénteki Napi Hím. Osszátok be hétvégére is!IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.