"Csak véletlenül akadtam a hírre, hogy 'bezár' az iWiW. Gondoltam, még gyorsan fellépek, és ekkor láttam, hogy be lehet küldeni a nagy sztorikat. Hát, nekem is volt egy nagy. Jó pár évvel ezelőtt" - kezdte történetét Lilla, melynek saját elmondása szerint akár "A bukta" is lehetne a címe. Lássuk hát, hogyan vált olvasónk életének részévé a közösségi oldal.

"Akkori párommal már jó pár hónapja együtt laktunk Budapesten. Én vidéki voltam, de miatta felköltöztem a nagyvárosba. Elég jól alakult minden, lett egy jó munkám, kedves kollégáim. Viszont elég keveset voltunk együtt a barátommal, mert ő sokat dolgozott az irodájában. Vezető beosztása volt, így egyáltalán nem volt számomra gyanús, hogy sokszor még hétvégén is melózott. Ha meg nem, akkor bagoly életet élt. Éjjel sokáig fent volt, nappal pedig délutánig aludt. Mivel a munkatársaimon kívül nem ismertem senkit, eléggé unatkoztam. Így nem jelentett problémát, hogy hétvégente visszautazzam vidékre. A párom amúgy is mindig az irodában volt, így legalább jól éreztem magam én is. Csak épp máshol..."

Mégis hogy kerül a képbe az iWiW?

"Egy szép tavaszi napon épp ültem a számítógép előtt a munkahelyemen. Természetesen az MSN és az iWiW ezerrel futott a gépen, mikor is valaki egyszer csak felvett MSN-en partnernek. Visszaigazoltam.
Erre az a kérdés fogadott, hogy én miért vagyok az iWiW-en közös fényképeken az ő pasijával."

Forrás: Thinkstock

Innen indult a lavina...

"Kiderült, hogy a drága Casanovám már fél éve jár ezzel a másik csajjal, a barátai, a családja, a kollégái, szóval jóformán mindenki előtt titokban. Én voltam az 'ügyeletes' barátnő, a másik meg egyszerűen csak a másik.

A kislány épphogy csak betöltötte a 18 évet, így ez elég jó ürügy volt arra, hogy a pasim miért nem mutatja be őt a szüleinek, miért nem lehet soha a lakásán, vagyis hogy miért is vannak ők titokban együtt. A lány elhitte, hogy a kora miatt nem értené meg senki a kapcsolatukat, így a férfi részéről nem tudott róluk senki, viszont a leányzó részéről mindenki. Hétvégente ott aludt nála a párom, amíg én hazautaztam azzal a tudattal, hogy ő megint dolgozni fog szombat, vasárnap."

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás tipikus esete... 

"Szóval a Kit ismerhetek funkciónak és annak, hogy a páromnak mindketten ismerősei voltunk az iWiW-en, bukott meg a mutatvány. A lány véletlenül rám akadt, és így borult a bili. Azonnal kereste a páromat is a neten, ő viszont azonnal, mint ahogy a patkányok a süllyedő hajóról, próbált menekülni. Letörölte a csajt, letiltotta mindenhonnan..."

Én persze próbáltam higgadt maradni...

"Megbeszéltem egy találkát a lánnyal, és hazavittem, hogy szembesítsem mindkettőnk pasijával. Ekkor derült ki, hogy a dolog köztük már fél éve tartott."

Forrás: Thinkstock

De a párom engem "választ". Ő mehet a levesbe

"Nem tudtam, hogy mit csináljak, hiszen nem tudtam senkihez sem menni. A munkám a nagyvárosba kötött, és szerettem a fiút is. Próbáltam volna megbocsátani, de elvártam volna egy kis 'pitit' ezügyben. Ő erre ezt mondta:

Ha itt maradtál, akkor ezt vegyük megbocsátásnak. Én ugyan nem fogok pitizni. Mondtam, hogy téged akarlak, legyen elég ennyi...

Mivel nem akartam megvárni a következő ilyen sztorit, és láttam, hogy tényleg nem bánta meg, lehet, hogy szeretett, de nekem ő már ekkor felejtős volt. Még a munkám miatt jó pár hétig együtt laktunk. Ő nem akarta, hogy elmenjek, de nem is tett semmit, hogy maradjak. Általában későn jött haza hétközben, akkor én már aludtam. Hétvégén pedig ahogy korábban is, hazamentem vidékre. Aztán egyszer vakbélgyulladást kaptam és otthon is maradtam."

Ez az én sztorim az iWiW-ről

"Amíg élek, nem felejtem el a közösségi oldalt, és azt, hogy hogyan is csavarodott az életem ennyire meg tőle. Ha nem lett volna az iWiW, biztosan nem bukott volna le ez az 'áldott, jó ember'. Örülök, hogy így történt. Köszönöm!

Lilla"