Szakított Tim Burton és Helena Bonham Carter - Akkor miért sétálgat együtt a sztárpár?

Forrás: Northfoto -
karácsony válás Tim Burton Helena Bonham Carter sajtószóvivő költözés szakítás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A filmrendező és a színésznő karácsony előtt egy nappal jelentette be különválásuk hírét. Pár nappal később már együtt kapták lencsevégre őket.

Hiába ünnepelte együtt a karácsonyt Helena Bonham Carter és Tim Burton, a tényen akkor sem változtat: a sztárvilág legkülöncebb párosa 13 év együttlét után úgy döntött, külön folytatják. A hírt a színésznő sajtószóvivője jelentette be karácsony előtt egy nappal.

Forrás: Northfoto

Hozzátette: az 56 éves filmrendező és párja ez év elején külön költöztek, ám továbbra is baráti viszonyban vannak egymással és együtt nevelik közös gyermekeiket. Mindezt olyannyira komolyan is gondolják, hogy a napokban együtt kapták lencsevégre a családot, akik egy észak-londoni étteremben költötték el együtt ebédjüket.

Sztárok, akik idén szakítottak

Bár voltak, akik idén végre az oltár előtt is kimondhatták egymásnak a boldogító igent, másoknak azonban nem alakult ilyen örömtelien a 2014-es év: az év sztárszakításait ITT gyűjtötte össze a Life.hu.

A korábbi pletykákkal ellentétben a színésznő sajtósa szerint szó sincs hűtlenségről, és arra kérte a nyilvánosságot, tartsák tiszteletben a magánéletüket, különösen a gyerekek miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.