Ennél menőbb esküvő még nem volt

Forrás: Janneke Storm -
esküvő Las Vegas hipster pár tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három randi után mondta ki a legcukibb hipster pár, az ausztrál Ainsley Hutchence és Sebastien az első szeretleket, majd öt év után a boldogító igent.

A szokásos habos-babos kreációk és fátyol helyett tornacipőben, flitteres ruhában fogadott örök hűséget a rock and roll menyasszony szakállas, napszemüveges vőlegényének.

Forrás: Janneke Storm

Az egész esküvőt spontán hangulatban akarták tölteni, azért még egy Las Vegas tetoválás is került az ifjú párra.

Forrás: Janneke Storm

Fogalmuk nem volt, mit fognak csinálni a nagy napon, az egyetlen konkrétum az volt, hogy háromnegyed háromra a templomban kell lenniük.

Első évfordulójukat Balin töltötték esküvői ruháikban, amit kicsit átalakíttattak az ünnep tiszteletére.

Forrás: Janneke Storm

Kiderült! Nem Brad Pitt a tökéletes férfihttp://www.life.hu/intim/20150312-igy-nez-ki-a-tokeletes-ferfi-nok-es-ferfiak-szerint.htmlA filmek férfi hősei szinte mindig izmos, borostás, tökéletese hajú férfiistenségek, mint Brad Pitt, Chris Hemswort, Will Smith és társaik. Nézegetjük őket, álmodozunk róluk, de úgy látszik, mégsem őket képzeljük el a tökéletes férfiként.Intim--3 szextrükk, amiket filmekből tanultunkhttp://www.life.hu/intim/20150311-szextrukkok-filmekbol-mint-a-szurke-otven-arnyalata-girls-broad-city.htmlA fenék-motorcsónakozás és a hátrafelé lovagló cowgirl már a múlté, itt vannak a legújabb szextrükkök, amelyeket filmekben láttunk. Eláruljuk, melyikeket próbáld ki, és melyikeket ne. IntimOrigo6 jel, hogy jól viseled a szinglilétethttp://www.life.hu/intim/20150310-jelek-hogy-jol-viseled-a-szingliseget.htmlBridget Jones, a szinglik istennője ugyan néha belebőgött a fagyisdobozba, de nem kürtölte világgá, hogy utál egyedül lenni. Íme, néhány jel, ami arra utal, hogy jól viseled a szingliséget. IntimThinkstockEnnyi alkohol kell egy szuperrandihozhttp://www.life.hu/intim/20150310-egy-pohart-bor-utan-vonzobbnak-tartjak-egymast-az-emberek.htmlAzok, akik igazán szeretnék lenyűgözni randipartnerüket, általában egy pohárka italnál nem fogyasztanak többet – derült ki egy kutatásból. De mennyi is az annyi ital tekintetében, ha egy szuper randit szeretnénk?IntimThinkstockJó ötletnek tűnhet a búfelejtő szex, de inkább ne csináldhttp://www.life.hu/intim/20150310-ezert-rossz-otlet-a-szakitasi-utani-bufelejto-szex.htmlÉppen most szakítottál valakivel, akiről azt hitted, soha nem bánthat meg? Megoldást keresel, hogyan léphetsz tovább, ekkor villan be a jól ismert klisé: „Ha túl akarsz lenni valakin, felejtsd el mással.” Figyelmeztetünk, ez rossz ötlet!IntimThinkstock4 dolog, amit akkor veszel észre, ha úgy bánnak veled, ahogy megérdemledhttp://www.life.hu/intim/20150309-4-dolog-amit-akkor-veszel-eszre-ha-ugy-bannak-veled-ahogy-megerdemled.htmlMindenkinek eljön az a pont az életében, amikor rájön, hogy rengeteg tuskó férfi és nő van a világon, ő pedig ezeket mind kifogta. Léteznek rosszfiúkat bevonzó nők, és persze tényleg van bennük valami szexi, de az biztos, hogy rosszabbul kezelik a barátnőjüket, mint megérdemlik. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.