Kiderült! Nem Brad Pitt a tökéletes férfi

Forrás: AFP/Jason Merritt -
nők tökéletes férfi férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A filmek férfi hősei szinte mindig izmos, borostás, tökéletese hajú férfiistenségek, mint Brad Pitt, Chris Hemswort, Will Smith és társaik. Nézegetjük őket, álmodozunk róluk, de úgy látszik, mégsem őket képzeljük el a tökéletes férfiként.

Egy brit férfiruhákat gyártó cég kutatásából kiderült, a brit nők 72 százalékát inkább a szomszéd fiú karakter vonzza, nem a kigyúrt, izmos Hulkok.

Forrás: HelloGiggles

A kutatás szerint a férfiak 62 százaléka meg van győződve arról, hogy a nők egy olyan pasira vágynak, akinek olyan haja van, mint Justin Biebernek (de most komolyan?), olyan arca, mint Gerard Butlernek, karja, mint Hugh Jackmannek, felsőteste, mint David Gandynek és lába, mint Cristiano Ronaldónak. Ezzel szemben a nők viszont egy Harry herceg hajú, James Corden arcú, Paddy McGuinness karú, Ben Cohen testű, Jonathan Ross lábú férfit képzelnének el maguk mellett.

Összességében kiderült, hogy a nőknek nem annyira jön be a brutális izomzat, inkább a szálkást preferálják, és a szőr sem jelent hátrányt.

A Life.hu korábban kiderítette, mit gondolnak a férfiak a tökéletes nőről. ITT elolvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.