Jó ötletnek tűnhet a búfelejtő szex, de inkább ne csináld

Forrás: Thinkstock -
búfelejtő szex szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éppen most szakítottál valakivel, akiről azt hitted, soha nem bánthat meg? Megoldást keresel, hogyan léphetsz tovább, ekkor villan be a jól ismert klisé: „Ha túl akarsz lenni valakin, felejtsd el mással.” Figyelmeztetünk, ez rossz ötlet!

Jusson eszedbe a következő néhány gondolat, mikor készülsz rávetni magad az első szembejövő prédára, hogy elfelejtsd a szíved összetörőjét.

Leselkednek a nemi betegségek

Egyrészt tisztázzuk: Úgysem fog előkerülni a pasi, akivel ismeretlenül lefeküdtél, tehát hiába hagyod el a cipődet, mint Hamupipőke, a herceg nem fog megkeresni. De egy jó kis nemibetegség keresés nélkül is rád találhat, és csak bánni fogod, hogy egy idegen ágyában ébredtél.

Lehet, hogy rajtad van az alkohol-szemüveg

És Brad Pittel feküdtél, de másnap Shrekkel ébredsz.

Bűntudatod lesz

Akárhogy is próbálod majd elnyomni az érzést, hogy semmi rosszat nem tettél, néha előjön majd a bűntudat, és akkor sem lesz majd kedved lefeküdni egy pasival, ha tényleg szeretnél, mert félni fogsz a bűntudat érzéstől.

Ha mégis megjavítanátok a kapcsolatot az exeddel, nem biztos, hogy menni fog

De most tényleg, te össze akarnál jönni valakivel újra, aki rögtön az első szembejövőnek felajánlotta magát a szakítás után?

Forrás: Thinkstock

Szinte biztos, hogy nem lesz belőle kapcsolat

Ha a szakításod után körbeállnak a pasik, vajon azonnal egy komoly kapcsolat reményében törik magukat? Ez egyáltalán nem biztos… Jobb, ha arra tippelsz, hogy csak egy pásztorórát szeretnének veled eltölteni.

Veszélyes idegen

Őszintén: Tudsz valamit a pasiról a vezetéknevén kívül? Ha nem, jobb, ha inkább elfelejted a búfelejtő szexet.

A hazafelé út

Emlékszel még, milyen kínos a hazafelé út egy egyéjszakás kaland után a szakadt harisnyádban…?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.