Liptai Claudia: "A legtöbb esetben már a kapcsolat elején sejteni lehetett, hogy nem igazán fog működni"

Forrás: Facebook/Liptai Claudia -
Liptai Claudia szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta szakított Horváth Ákos szombathelyi színésszel Liptai Claudia, nincs férfi az életében. Nem tagadja, hiányzik neki a szerelem. 

Claudia a Hot! magazinnak mesélt. "Ennél a témánál mindig megkukulok, mert vitathatatlan, hogy hiányzik egy érfi az életemből, az ilyesmit azonban nem lehet erőltetni. Többszörösen is nehéz helyzetben vagyok, részben azért, mert bár hiányzik egy társ, sokszor mégsem érzem úgy, hogy nyitni tudnék mások felé, másrészt pedig azért, mert nem kötök kompromisszumot. Ha érzem, hogy ez nem az, amit szeretnék, akkor odébbállok. Nem kell férfi csak azért, hogy ne legyek egyedül" - vallotta a színésznő, aki azt is hangsúlyozta, a humor és a vonzó külső számára nagyon fontos.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia

"A legtöbb esetben már a kapcsolat elején sejteni lehetett, hogy nem igazán fog működni, mégis belementem, és ez butaság volt. Nem hiszek abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást. A közös érdeklődés, a hasonló szellemiség kell ahhoz, hogy hosszú távon meglegyünk egymás mellett" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.