Van még esély csajok! Jake Gyllenhaal újra szingli!

2015.04.28. 18:30

A szakállas színész Ellen DeGeneres showműsorának vendége volt, és vicces interjút adott. Vajon azzal is csak viccelt, hogy szingli?

A 34 éves színészt legutóbb Rachel McAdams-szel hozták hírbe, aki Ryan Gosling partnere volt a Szerelmünk lapjaicímű filmben, majd közel két évig az életben is.

Gyllenhaal a Southpaw című bokszolós filmben játszott együtt a színésznővel, aminek egyébként júiusban lesz az amerikai premierje. A mozi kedvéért napi hat órát edzett a színész, és hét kilónyi tiszta izmot szedett magára. A filmben Rachel McAdams játssza Jake feleségét, sajnos azt azonban nem tudjuk pontosan, hogy a színészek mennyire melegedtek össze a forgatás alatt.

Forrás: AFP/Andrew H. Walker

Az interjún azzal viccelődött a sztár, hogy az első randin hazaviszi partnereit anyukájához, mert megbízik a véleményében. Ellen DeGeneres, akinek mindig van egy-két meglepetése a sztárok számára, egy gimis kori képet is előszedett a színészről, amelyen középiskolás bandájával látható.

Jake Gyllenhaal ezért gyúrta szénné magát
Kijött az első előzetes Jake Gyllenhaal Southpaw című bokszolós filmjéhez, amiben Robert de Niro nyomába lépett a színész, és brutálisan kigyúrta magát a szerep kedvéért. A filmről itt olvashatsz bővebben!

 

 

Jake GyllenhaalRachel McAdamsRyan GoslingpremierSzerelmünk lapjaiszingliSouthpaw