Szerelmünk lapjai Ryan Gosling szingli Southpaw Jake Gyllenhaal Rachel McAdams premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szakállas színész Ellen DeGeneres showműsorának vendége volt, és vicces interjút adott. Vajon azzal is csak viccelt, hogy szingli?

A 34 éves színészt legutóbb Rachel McAdams-szel hozták hírbe, aki Ryan Gosling partnere volt a Szerelmünk lapjaicímű filmben, majd közel két évig az életben is.

Gyllenhaal a Southpaw című bokszolós filmben játszott együtt a színésznővel, aminek egyébként júiusban lesz az amerikai premierje. A mozi kedvéért napi hat órát edzett a színész, és hét kilónyi tiszta izmot szedett magára. A filmben Rachel McAdams játssza Jake feleségét, sajnos azt azonban nem tudjuk pontosan, hogy a színészek mennyire melegedtek össze a forgatás alatt.

Forrás: AFP/Andrew H. Walker

Az interjún azzal viccelődött a sztár, hogy az első randin hazaviszi partnereit anyukájához, mert megbízik a véleményében. Ellen DeGeneres, akinek mindig van egy-két meglepetése a sztárok számára, egy gimis kori képet is előszedett a színészről, amelyen középiskolás bandájával látható.

Jake Gyllenhaal ezért gyúrta szénné magát

Kijött az első előzetes Jake Gyllenhaal Southpaw című bokszolós filmjéhez, amiben Robert de Niro nyomába lépett a színész, és brutálisan kigyúrta magát a szerep kedvéért. A filmről itt olvashatsz bővebben!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.