Chris Brown felcsinált táncosnőjének pasija visszatért!

Forrás: Instagram/ King Ba -
táncosnő korona Nia Guzman Royalty Chris Brown kislány King Ba félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nia Guzman, Chris Brown gyerekének anyja bizony párkapcsolatban élt, amikor bejelentette: a zenész a kislánya igazi apja. A táncosnő pasija akkor lelépett, most azonban visszatért, és apaként szereti Chris Brown gyerekét.

King Ba, Nia Guzman pasija akkor hagyta ott a táncosnőt, amikor a lány előállt a nagy sztorival, miszerint Chris Brown a gyermeke apja. A kislány akkor már 9 hónapos volt, így akkori pasiját biztosan sokkolta a hír, hogy kedvese nemcsak félrelépett, de fel is csinálták.

King Ba és Royalty Forrás: Instagram/ King Ba

Rövid szünet után azonban King Ba visszatért a táncosnőhöz és Royaltyhoz. Azóta lelkesen posztolja is Instagram oldalára a családi fotókat. Ráadásul már karjára is tetováltatta a Nia nevet, és egy kis koronát, ami pedig Chris Brown kislányának nevére utal. Manapság egyébként a zenész is egyre többet fotózza a kis Royaltyt.

King Ba és Royalty Forrás: Instagram/ King Ba

Lövöldözés volt Chris Brown koncertjén

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, öt lövés dördült el az énekes San Joséban adott koncertjén. Egyelőre nem tudni, ki, miért és kire célzott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.