Irina Shayk tagadja, hogy viszonya volt a FIFA elnökével

Forrás: AFP -
Irina Shayk cáfolat FIFA Sepp Blatter viszony korrupció Bradley Cooper leváltás botrány elnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A spanyol El Mundo napilap állítása szerint az orosz szupermodell, aki most Bradley Coopert szeretgeti látványosan, egy volt a 79 éves Sepp Blatter szeretői közül. Shayk képviselete végre megszólalt.

Mióta 4 év után szakított a portugál futballsztárral, Cristiano Ronaldóval, Irina Shayk szerelmi élete mindennapos téma a sajtóban.

Forrás: AFP

Az orosz szupermodell, akit a Met-gála óta Bradley Cooper új barátnőjeként emlegetnek, ezúttal egy sokkal csúnyább sztoriba keveredett - hála a spanyol El Mundo egyik cikkének, amely a FIFA egyik korrupciós botrányába keveredett elnöke, Sepp Blatter szerelmi életét és szeretőinek számát tárgyalta.

A lap állítása szerint ugyanis Irina is egy volt a 79 éves Blatter ágyasai közül. A modell csapata gyorsan lépett, nem sokkal később már hivatalos közleménnyel reagált a híresztelésekre, amelyben egyértelműen hazugságnak és megalapozatlannak nevezik a lap állítását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.