Botrányos bejelentés! A FIFA 79 éves elnöke Cristiano Ronaldo exével kavart!

Forrás: AFP -
Irina Shayk modell Ronaldo barátnő Sepp Blatter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A FIFA 79 elnökéről, Sepp Blatterről, aki kedden mondott le tisztségéről, meglepő hír látott napvilágot. Állítólag Irina Shayk modellel kavart.

A spanyol El Mundo magazinban robbant a bomba az ex-elnök és a modell kapcsolatáról. Az újság egy egész cikket hozott le arról, hogy kik voltak Blatter csajai. A lista legfurcsább szereplője bizony Irina Shayk, aki állítólag többször is randizott a 79 éves férfival. A modell öt évig volt Cristiano Ronaldo barátnője, amíg idén januárban a focista félrelépése miatt szakítottak.

Forrás: AFP

A modell, aki manapság Bradley Cooperrel kavar, még nem kommentálta a híreket, ami a közvéleményt igencsak megosztja, hiszen sokak szerint a spanyol lap információi tévesek.

Grace Kelly unokája és pasija szakítottak! Mi lesz a másfél éves kisfiúkkal?http://www.life.hu/intim/20150605-charlotte-casiraghi-garce-kelly-unokaja-es-pasija-gad-elmaleh-szakitottak.htmlCharlotte Casiraghi, a monacoi trónörökös és vőlegénye, Gad Elmaleh váratlanul szakítottak. Közös kisfiúk még csak 17 hónapos.IntimAFPHogy is van ez? Jennifer Lopez újra volt pasija oldalán andalgotthttp://www.life.hu/intim/20150605-jennifer-lopez-es-casper-smart-egyutt-setalgattak-kez-a-kezben-egy-forgatason-new-yorkban.htmlMost akkor járnak vagy sem? Az énekesnő és fiatal táncosfiúja kéz a kézben sétálgattak a lesifotósok kamerája előtt.Intim--Fluor Tomi becsajozott – Megmutatta gyönyörű barátnőjéthttp://www.life.hu/intim/20150605-fluor-tomi-becsajozott-megmutatta-gyonyoru-baratnojet.htmlRossz hír a rajongó lányoknak: Fluor Tomi szerelmes. Az énekes az Instagramon mutatta meg kedvesét. Intim--Tóth Gabi: „Nehéz párt találnom"http://www.life.hu/intim/20150604-toth-gabi-enekesno-az-xfaktor-mentora-bevallotta-miert-nehez-part-talalnia.htmlAz énekesnő őszintén vallott párkeresési problémáiról, amit tüzes temperamentumának tulajdonít.Intim--Váradi Olaszt rokonával csalta meg a feleségehttp://www.life.hu/intim/20150604-megcsalta-felesege-varadi-olaszt.htmlVáradi Olasz válni akar feleségétől, aki megcsalta. Négy közös gyermekük van.IntimOrigoBozsek Márkot egy randioldalon csípték el - Vajon mit keres ott?http://www.life.hu/intim/20150604-bozsek-mark-regisztralva-van-egy-randioldalon.htmlBozsek Márk boldog kapcsolatban él szerelmével, Annával, mégis megtalálták egy társkereső oldalon. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.