Ők lesznek az új álompár? Bradley Cooper és Irina Shayk a Met-gálán csókolóztak

Forrás: AFP -
csók Irina Shayk Suki Waterhouse Ronaldo MET gála Bradley Cooper afterparty álompár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészt és a modellt a Met-gála afterpartyján látták csókolózni. Vajon mi lehet közöttük?

Az afterpartyn nagyon odafigyeltek arra a celebek, hogy kerüljék egymást, nem is szerepelnek például közös fotókon. Szemtanúk szerint azonban nem bírták sokáig tartani a távolságot, hajnalig egy sötét sarokban élvezték egymás társaságát.

Forrás: AFP

Mindketten egy hosszú és komoly kapcsolaton vannak túl, Bradley Cooper a szintén modell Suki Waterhouse-al bontotta fel nemrégiben az eljegyzését, Irina Shayk pedig négy év után szakított Christiano Ronaldoval.

A párt egyébként nem először látták együtt, a Pán Péter Broadway bemutatóján és egy Fehér Házban tartott fogadáson is részt vettek mindketten.

Várjuk a további híreket!

Első filmjét rendezi Bradley Cooper

Ahogy a Life.hu is megírta, első rendezésére készül Bradley Cooper. Az amerikai színész a Warner Bros. filmstúdióval folytat tárgyalásokat a Csillag születik című 1937-es romantikus dráma harmadik feldolgozásának elkészítéséről.
103. születésnapján veszi el szerelmét a férfihttp://www.life.hu/intim/20150505-george-kirby-102-evesen-jegyezte-el-91-eves-szerelmet.htmlA 102 éves bácsi, George Kirby megmutatta a világnak, hogy a szerelemhez nem lehet elég idős az ember. Sőt, a házassághoz sem.Intim--Nicki Minaj nem bírja kordában tartani a melleithttp://www.life.hu/intim/20150504-nicki-minaj-enekesno-mellei-kikandikaltak-a-bluzabol.htmlAz énekesnő imádja dús kebleit – amikor csak lehet kiteszi, vagy másokhoz nyomja őket. Intim--Cicit tapizott az utcán Gerard Butlerhttp://www.life.hu/intim/20150504-gerard-butler-szinesz-az-utcan-tapizta-le-baratnoje-cicijet.htmlA színész egyáltalán nem szégyenlős, az utcán kalandozott el a keze, ráadásul nem is akárhova – cicitájékra, a barátnője felsője alá.Intim--Nicki Minaj bugyija kikandikált a nadrágjábólhttp://www.life.hu/intim/20150430-nicki-minaj-enekesno-csipkes-bugyija-kivillant-a-nadragjabol.htmlNicki Minaj egyszer öltözik fel normálisan, de még így is sikerül villantania egy nagyot: zöld csipkés bugyija ugyanis szépen kibújt farmerjából.Intim--Miley Cyrus disznóval csókolózikhttp://www.life.hu/intim/20150430-miley-cyrus-enekesno-disznoval-csokolozik.htmlAz énekesnőről minden napra jut egy ijesztő fotó. Ezúttal egy kismalac szájára nyomott csókot a botrányhősnő, majd rögtön posztolt is egy képet erről a meghitt pillanatról.Intim--Robert Pattinson barátnője meztelenül fürdött a stylistjávalhttp://www.life.hu/intim/20150430-robert-pattinson-baratnoje-fka-twigs-meztelenul-furdozott-a-stylistja-tarsasagaban.htmlA színész meglehetősen szabad szellemű új barátnője ezúttal valami olyat csinált, aminek az egykori vámpírfiú nem biztos, hogy örülni fog. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.