Durva! Bordélyháznak használták a kiadott lakást

Forrás: Thinkstock -
bordélyház lakás kiadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy gyanútlan tulajdonos nem is sejtette, mire használják a kiadott lakását.

Kiderült, az Airbnb oldalon kiadott lakást bérlő hölgy nem éppen alvásra használja az ágyat. A szomszédok értesítették a tulajdonost, hogy férfiak járkálnak ki-be a bérlőhöz.

A kanapéról már csak egy ugrás az ágy?

Ha a Tinder segítségével dönthetünk a randomszexről az alapján, ki van a közelünkben, hány éves és milyen képeket töltött fel, akkor miért furcsa, ha ágyba bújunk azzal az emberrel, akinek egyébként a kanapéján alszunk? A Life.hu utánajárt annak, miként lett az immáron tízéves múltra visszatekintő couchsurfingből mára cocksurfing.

A vendég gyakorlatilag bordélyt üzemeltetett a házban, és azt hazudta a tulajdonosnak, hogy nyaralni ment.

Forrás: Thinkstock

A szomszédok azonban elég hamar észrevették, mi folyik ott, így gyorsan meg tudtak szabadulni a nőtől.

Juszt László pert nyert az MTVA ellenhttp://www.life.hu/news/20150630-juszt-laszlo-pert-nyert-az-mtva-ellen.htmlJuszt László műsorát, A tévé ügyvédjét 2009-ben szüntette meg az MTVA, pénzhiányra hivatkozva.NewsMTI/Földi ImreTöbb százan búcsúztatták a Balmazújvárosban meggyilkolt nőt és gyerekeithttp://www.life.hu/news/20150630-tobb-szazan-bucsuztattak-a-kegyetlenul-megolt-not-es-gyerekeit.htmlJúnius 18-án egy baltával megölte feleségét, majd két alvó kisfiát a balmazújvárosi férfi. Miután végzett a családdal, felakasztotta magát a padláson. Hétfőn temették el az asszonyt és a gyerekeket. NewsMTIA tunéziai hotel dolgozói megpróbálták elállni az utat, hogy ne öljék meg a vendégekethttp://www.life.hu/news/20150629-a-tuneziai-hotel-dolgozoi-megprobaltak-megvedeni-a-vendegeket.htmlA brutális terrortámadás túlélőinek elmondása szerint a hotel dolgozói élő pajzsként próbálták védeni a vendégeket. News--Hűha! Megdöbbentő dolgot kért a pápahttp://www.life.hu/news/20150629-a-papa-boliviaba-latogat-koka-levelet-kert.htmlHamarosan Bolíviába látogat Ferenc pápa, aki az ország kulturális minisztere, Marko Machicao szerint pápától szokatlan dolgot kért.News--A nap videója: Így nyomja az éneklő zsiráfemberhttp://www.life.hu/news/20150625-zsiraf-ember-enekel-video.htmlMarvin Gaye örökzöld slágerét, búgja egy emberzsiráf. Kapaszkodj meg, hihetetlen produkció következik!NewsOrigoSzektások szállíttattak le egy fiatal lányt egy budapesti buszrólhttp://www.life.hu/news/20150623-leszallasra-kenyszeritettek-a-szektasok-egy-fiatal-lanyt-egy-budapesti-buszon.htmlFekete ruhába öltözött vallási csoport kényszerített arra egy fiatal, miniszoknyást lányt, hogy leszálljon a Budapesten közlekedő 112-es buszról. NewsMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.