Intim vallomások szex szüzesség Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő nyíltsággal vallott szerelmi életéről és szexuális tapasztalatairól Berki Krisztián. 

Berki Krisztiánnál a szexben nincsenek határok, legalábbis ezt mondta a Viva Tv Meztelen igazság című műsorában. A beszélgetésből az is kiderült, hogy a magyar macsó idősebb nővel vesztette el szüzességét, az első szexuális élménye pedig elég érdekesre sikeredett.

Forrás: Berki Krisztián / Facebook

"Számomra az első szeretkezés furcsa volt. Nem ismertem az érzést, nem tudtam, mi vár rám és egyfajta bizonytalanság is volt bennem" - mondta Berki, aki emellett azt is elárulta, hogy már stadionban is csinálta. Szerinte egyébként, akkor jó egy kapcsolat, ha a szexben nincsenek tabuk, és a felek ismerik egymás határait.

Újra várandós Hódi Pamela?!

Az egyik divatmárka fotózta Hódi Pamelát, a képek felkerültek a Facebookra is, néhányukon pedig gyanúsan gömbölyödik a celebnő pocija. Berki Krisztián reakcióját az üggyel kapcsolatban ITT olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.