Hódi Pamela baba várandósság Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szokásosnál kerekebbnek tűnik Pamela pocakja.

Az egyik divatmárka fotózta Hódi Pamelát, a képek felkerültek a Facebookra is, néhányukon pedig gyanúsan gömbölyödik a celebnő pocija. A Bors megpróbált utánajárni, valóban babát vár-e Pamela. Berki Krisztián nem tud arról, hogy kedvese újra várandós lenne, ennyit válaszolt: "Beszéltem Pamelával, azt mondja, nem tud róla, mert nem ellenőrizte, de azt mondja, valóban fel van puffadva picit. Amennyiben beigazolódik a gyanú, akkor szívből remélem, hogy megvan a trónörökös."

Forrás: Baksa Norbert

40 évesen lesz anya a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/csalad/20150718-40-evesen-lesz-anya-a-tv2-musorvezetoje-vamos-erika.htmlNéhány nap múlva véget érhet Vámos Erika 7 éve tartó kálváriája. A műsorvezető azóta szeretne örökbe fogadni egy babát.CsaládOrigoFérjhez ment Hámori Eszter, Bajor Imre gyerekeinek édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20150717-ferjhez-ment-hamori-eszter-bajor-imre-gyerekeinek-edesanyja.htmlA nyilvánosság teljes kizárásával ment férjhez Bajor Imre egykori felesége, Hámori Eszter. Olyannyira, hogy a frigyről nem is beszélt eddig, most azonban a Reflektor kamerái előtt megszólalt. Család--Kiderült, kisfiút vagy kislányt vár-e Pirner Almahttp://www.life.hu/csalad/20150716-kiderult-kisfiut-vagy-kislanyt-var-pirner-alma.htmlVégre! Lehullt a lepel és a rajongók is megtudhatják, milyen nemű a gyönyörű rúdtáncosnő babája.Család--Ilyen egy vékony nő hasa négy gyerek után - A Facebookon mutatta meg testét az énekesnőhttp://www.life.hu/csalad/20150623-a-facebookon-mutatta-meg-testet-az-enekesno-kimberly-henderson.htmlAz elmúlt napok egyik legnépszerűbb és leggyorsabban terjedő Facebook-posztja minden kétséget kizáróan Kimberly Hendersoné. A gyönyörű fiatal anyuka megmutatta, hogy néz ki a hasa négy gyermek után... CsaládOrigoMegszületett a svéd hercegnő kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20150615-megszuletett-a-sved-hercegno-magdolna-kisbabaja.htmlAz örömhírt a királyi család a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be.Család--Kislánya születése óta először mutatkozott nyilvánosan Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20150604-kislanya-szuletese-ota-eloszor-mutatkozott-nyilvanosan-katalin-hercegne.htmlAz elmúlt hétvégén a londoni Holland Parkban játszott a kisfiával, Györggyel. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.