Se szilikon, se plasztikai műtét - így fest félpucéran Sophie Marceau

Forrás: DS Magazine -
Sophie Marceau színésznő francia házibuli A rettenthetetlen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 48 éves francia színésznő nem jár titokban plasztikáztatni, helyette büszkén vállalja a testét. Így is kell csinálni!

Se hatalmas keblek, se túlságosan feszes cicik - Sophie Marceau épp úgy néz ki, ahogy egy csinos, vékony 48 éves nő. A mellei nem olyanok, mint az agyonműtött szilikonbabáké, és nem is állnak úgy, mint egy húszéves lánynak. Épp ezért imádjuk annyira!

Forrás: DS Magazine

A színésznőről nemrég az egyik francia lap, a Voice készített paparazzifotókat, melyeken jól látszik, hogyan is fest a plasztikázatlan szépség. A képet itt meg is nézheted! Mi pedig örülünk, hogy az agyonretusált műcsajok és a tökéletes VS modellekmellett igazi nők is fellelhetőek még a sztárvilágban.

Hétköznapi törvényszerűség: Mindig azt kapod, amit jutalmazolhttp://www.life.hu/intim/20150811-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-mindig-azt-kapod-amit-jutalmazol.htmlMit gondoltok, az iskolában a tanárok kivel szoktak többet foglalkozni, a jó vagy a rossz diákkal? Természetesen a rosszal, hiszen neki van szüksége a felzárkózásra. A jó meg amúgy is tanul magától. Ez nagyon humánus magatartásnak tűnik, nem?IntimThinkstockCsókcsata, ahogy Bradley Cooper és Irina Shayk csináljahttp://www.life.hu/intim/20150812-bradley-cooper-es-irina-shayk-modlel-vadul-csokolozott-a-tengerparton.htmlHa eddig bárkinek is volt szemernyi kétsége afelől, hogy a szexi színész és a szupermodell együtt járnak, akkor most érdemes meglesni a róluk készült legfrissebb fotókat!IntimAFPSosem látott fényképek kerültek elő Diana hercegnő esküvőjérőlhttp://www.life.hu/intim/20150811-diana-hercegno-eskuvojerol-sosem-latott-fenykepek-kerultek-elo.htmlEgy tucatnyi, eddig még nem látott fotó került elő a néhai szívkirálynő és Károly herceg 1981-es világhírű menyegzőjéről. A képek hamarosan kalapács alá kerülnek.IntimOrigoAz anál egy egészen eufórikus érzés - Így írták le a nők a hátsó élményt (18+)http://www.life.hu/intim/20150802-nok-velemenye-az-analis-szexrol-hatulrol-a-ferfi-himvesszoje-melyebbre-tud-hatolni.htmlAz anális szex mindig is megosztotta a társadalmat, a férfiak legtöbbször azért vágynak rá, mert tiltott gyümölcsnek érzik, a nőknek viszont egy része odavan érte, más része a világ minden kincséért ki nem próbálná. Vagy ha már megtette, nem szeretné megismételni. Az alábbiakban 8 nő véleményét olvashatjuk arról, mi benne a jó, vagy éppen mi nem.IntimThinkstock5 dolog, amit ne csinálj szex előtt (és után) http://www.life.hu/intim/20150807-szex-kozosules-kinos-furdes-parkapcsolat.htmlEgy jó szex sosem árt! Azonban itt is vannak illemszabályok, amelyeket ildomos betartani annak érdekében, hogy ne szálljon el a fenomenális, boldog szex illúziója. Íme 5 dolog, amit ciki aktus előtt és után csinálni:IntimOrigoNem fogod elhinni, melyik énekessel randizik Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/intim/20150811-nicole-scherzinger-uj-pasija-allitolag-ed-sheeran.htmlA Pussycat Dolls egykori énekesnője már rég túl van korábbi szerelmén, Lewis Hamiltonon, és ha hinni lehet a pletykáknak, egy nála 13 évvel fiatalabb kollégájával randevúzik.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.