Nem fogod elhinni, melyik énekessel randizik Nicole Scherzinger

párkapcsolat szerelem Pussycat Dolls Nicole Scherzinger pasi Ed Sheeran
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pussycat Dolls egykori énekesnője már rég túl van korábbi szerelmén, Lewis Hamiltonon, és ha hinni lehet a pletykáknak, egy nála 13 évvel fiatalabb kollégájával randevúzik.

Lewis Hamilton már a múlté. A legutóbbi hírek szerint Nicole Scherzinger mostanában a 23 éves Ed Sheerannel melegedett össze - állítja a The Sun.

Forrás: Instagram/Nicole Scherzinger

A Pussycat Dolls egykori énekesnőjét többször is látták együtt a fiatal zenésszel bárokban és koncerteken egyaránt, és korkülönbség ide vagy oda, állítólag úgy érzi, a sztárvilág legnagyobb égése címét elnyerő Ed az ő igazi lelki társa.

Nos, lehet, hogy így van, az állítólagos romantikus érzelmek azonban nem egészen úgy alakulnak, ahogyan azt a többség feltételezte. Nicole Scherzinger sajtósa ugyanis cáfolta, hogy szerelem lenne a két énekes között, pusztán csak nagyon jó barátok. Talán a dögös Nicole túl nagy falat a vörös hajú énekesnek?

Újabb sztárpár születőben - Rihanna és Hamilton együtt vannak?

Nicole Scherzinger után a hírek szerint Rihanna szívét dobogtatja a sármos pilóta, Lewis Hamilton.A Life.hu cikkét itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.