Eljegyezték szerelmüket a 4 For Dance táncosai - Romantika a köbön!

Forrás: 4 for Dance -
táncos lánykérés romantika szerelem formáció 4 For Dance
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Romantikus eljegyzésen van túl a népszerű táncos formáció két tagja. Sanyi és Kristóf romantikus körülmények között kérték meg szerelmük kezét.

A Csillag Születik első évadában megismert fiúk nem bízták a véletlenre a dolgot, és igen különleges körülmények között tették fel a nagy kérdést szerelmüknek. A fiúk ugyanis a sok munka mellett a magánéletükben is a maximumra törekszenek. Illés Dani régebb óta él boldog házasságban, Enyedi Peti pedig egy éve jegyben jár. A csapat másik két tagja, Gál Sanyi, és Bárány Kristóf pár hete jegyezte el szerelmét - írja a Blikk.

A 4 for Dance Forrás: 4 for Dance

"Idén Párizsba szerveztem a közös nyaralásunkat Rékával. Készültem a lánykérésre, de nem szerettem volna sablonos lenni, így az Eiffel-torony helyett az Eurodisney-t választottam. Egy aladdinos ihletésű étteremben, egy születésnapi tortába rejtettem a gyűrűt; felejthetetlen pillanat volt, amikor meglátta" - mesélte Sanyi a lapnak. Kristóf már egy kicsit zenésebb megoldást választott.

"Egy romantikus sétára hívtam Kincsőt, ahhoz a padhoz, ahol az első randevúnk volt. Amikor megszólalt Bruno Mars Marry You című száma, már tudta, hogy mi következik, és könnyek között olvasgatta az általam mutogatott táblákat. A legutolsó táblát a közben felbukkanó szüleink tartották a magasba, ekkor a nyakamba ugrott, és igent mondott" - mondta Kristóf.

Csodás fogyása után szépségkirálynő lett a Vigyél el! szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20150828-a-vigyel-el-az-rtl-klub-uj-parkereso-showjanak-szereploje-franciska-csodas-fogyasa-utan.html30 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg az RTL Klub párkereső show-jának Franciskája, aki a Life.hu-nak, elmesélte miért jelentkezett a szeptember 5-én induló műsorba.TV + SztárokOrigoGáspár Lacinak megszűnt a kapcsolata a külvilággal: Totál kikészült!http://www.life.hu/sztarok/20150831-gaspar-laci-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-kikeszult-a-maszkkeszites-legkritikusabb-szakaszaban.htmlAz énekest a Sztárban sztár maszkmesterei öntötték szilikonban, Laci pedig nagyon nehezen bírta azt a pár percet, amikor elzárták a külvilágtól.TV + Sztárok--Friderikusz Sándorhoz költözött Varnus Xavérhttp://www.life.hu/sztarok/20150831-friderikusz-sandorhoz-a-tv2-osszezarva-friderikusszal-musorban-bekoltozott-varnus-xaver-orgonamuvesz.htmlA TV2 Összezárva Friderikusszal című műsor egyik vendége az orgonaművész lesz, aki vállalta, hogy egy napra barátja alvótársa legyen.TV + Sztárok--Lindsay Lohan megfosztotta erotikus táncától az internet népéthttp://www.life.hu/sztarok/20150830-lindsay-lohan-torolte-erotikus-tancat-az-internetrol.htmlGyorsan kapcsolt a világsztár: szombaton feltöltött a netre egy 9 másodperces, igen erotikusnak szánt videót, nemsokára azonban törölte is a jelentetet. Persze a világhálón mindennek nyoma marad...TV + Sztárok--Baby Gabi egyelőre csak tudat alatt készülődik a gyerekvállalásrahttp://www.life.hu/sztarok/20150828-baby-gabi-a-sztarban-sztar-versenyzoje-tudat-alatt-mar-keszulodik-a-gyerekvallalasra.htmlBaby Gabi a hamarosan induló Sztárban sztár egyik meglepetésversenyzője, hisz az énekesnő, amióta férjhez ment, tudatosan a háttérbe vonult. Házaséletének titkait viszont továbbra is a stúdión kívül hagyja.TV + Sztárok--Alig várjuk, hogy Brooklyn Beckham felnőjön - Egyre szexibb a sráchttp://www.life.hu/sztarok/20150830-brooklyn-beckham-david-beckham-fia-szexi-testet-mutatott.htmlDavid Beckham fia egyre inkább hasonlít az apukájára. Ez pedig csak egyet jelenthet.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.