Ez ám a zajszennyezés! Újra megbüntették a nőt, amiért hangosan szexelt

Forrás: Thinkstock -
szex büntetés szerelem hangos szex testiség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gemma Wale korábban két hét börtönbüntetést kapott, hogy ott elgondolkozzon, vajon szeretne-e továbbra is ordítva szeretkezni a szomszédjai füle hallatára. Úgy tűnik, szeretne.

Fülsértően hangos szexelés miatt újra bíróság elé került a 22 éves kétgyermekes anya, Gemma Wale. Idén korábban már két hetet töltött rács mögött, amiért megkeserítette szomszédjai életét a hangoskodással.

Forrás: Thinkstock

A folytatódó zajszennyezésért második alkalommal már nem börtönt, hanem 150 font pénzbüntetést kapott. Nem csak sikoltozott, de tárgyakat ütlegelt, dobált és ordított, egy kis káromkodással megspékelve.

Halálba zuhant a 21 éves színész, aki történelmet írt alakításávalhttp://www.life.hu/news/20150831-kyle-jean-baptiste-szinesz-21-evesen-halt-meg-a-nyomorultakban-tortenelmi-alakitasa-volt.htmlKyle Jean-Baptiste tragikus körülmények között vesztette életét nem sokkal azután, hogy a címlapokon szerepelt, amiért kétszeresen is történelmet írt a színházi világban.News--Ha most indulnál haza a Balatonról, ne tedd!http://www.life.hu/news/20150830-oriasi-dugo-az-m7es-autopalyan.htmlNyolc kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópályán Budapest felé Polgárdi és Balatonvilágos között vasárnap délután egy kigyulladt személyautó miatt.News--Ezt látni kell! 100.000 lufi árasztotta el a londoni Covent Gardenthttp://www.life.hu/news/20150830-100-000-lufi-arasztotta-el-a-londoni-covent-gardent.htmlA napokban egészen átalakult a 19. századi épület. A piacot lufik lepték el, de nem is akármennyi!News--Olyan retró és klasszikus sütikkel búcsúzik a Jégbüfé, mint a „málnahabos”http://www.life.hu/news/20150828-jegbufe-bezaras-retro-sutik-malnahabossal-bucsuznak.htmlHatvanhárom év után bezár a belvárosi Jégbüfé. A legendás cukrászda klasszikus süteményekkel búcsúzik, amikért hosszú sorok kígyóznak. NewsFotó: Margitay Klára/Life.huHőségriadó! Mostantól négy napig 34-35 fok leszhttp://www.life.hu/news/20150829-hosegriado-szombattol-keddig-mostantol-negy-napig-34-35-fok-lesz.htmlÉletbe lépett a másodfokú hőségriasztás, amely kedd éjfélig tart.NewsThinkstockHűha! Cristiano Ronaldo egy magyar sztárfocistával szelfizetthttp://www.life.hu/news/20150828-marozsan-dzsenifer-kozos-kepet-keszithetett-a-vilagsztar-cristiano-ronaldoval.htmlMarozsán Dzsenifer igazán szerencsésnek mondhatja magát: közös képet lőhetett a portugál világsztárral, Cristiano Ronaldóval.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.