Angelina Jolie iszonyú féltékeny Jennifer Anistonra

Forrás: AFP -
Brad Pitt üzenet Angelina Jolie telefon férj féltékenység Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy Jennifer Aniston ismét férjezett asszony lett, Angelina Jolie okkal fúj párja, Brad Pitt egykori szerelmére. És erről a jelek szerint csakis a színész tehet.

Jennifer Aniston néhány héttel ezelőtt mondta ki vőlegényének, Justin Theroux-nak a boldogító igent. Bár a színésznőnek boldognak kéne lennie, a Life&Style magazin szerint sajnos egy dolog beárnyékolja örömét: míg ő már nagyon szeretne kisbabát, addig Justin nem készült fel az apaszerepre.

Forrás: AFP

A lap szerint emiatt fordult egykori szerelméhez, Brad Pitthez a színésznő, ám a dolog nem túl jól sült el. Angelina Jolie ugyanis megtalálta férje telefonján az exétől jött üzeneteket, és néhány bennfentes szerint most iszonyú mérges Pittre, amiért a háta mögött beszélget Anistonnal.

Hollywood elsőszámú álompárja tavaly szeptemberben házasodott össze, ám kapcsolatuk a hírek szerint a legkevésbé sem nevezhető békésnek és zökkenőmentesnek. A sok vitának hála Angelina Jolie-nál ismét kiújult étkezési zavara, Brad Pitt pedig úgy tudni, alkoholproblémákkal küzd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.