Kivillant mellbimbó mellett pózolt Rod Stewart

Forrás: Northfoto -
Brazília pózolás fénykép mellbimbó rajongó Rod Stewart bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy áratlan rajongói kérésnek indult, végül az egész világot bejárta az ismert énekesről és a hölgy bikinije alól utat követelő mellbimbóról készült közös fotó.

Megérkezett Brazíliába Rod Stewart. A brit énekes vasárnap fog színpadra állni a Rock In Rio de Janeiro Festivalon, előtte azonban egy kicsit élvezte a napsütést és a tengert Dél-Amerika egyik legszebb városában. Eközben talált rá egyik rajongója, akivel egy kis beszélgetés után egy közös fotót is bevállalt a sztár, amely valahogy így sikerült:

Forrás: Northfoto

A nem utolsó sorban nagyon dekoratív hölgy azonban kissé megjárta a képpel, hiszen azóta az egész világ a bikinije alól kificcenő mellbimbójáról beszél. Így hat a bikinfelsőkre az immár 70 éves Rod Stewart?

Melltapintás, altájékcsekkolás és társai: 5+1 szűrés, amit évente el kellene végeztetnünkhttp://www.life.hu/drlife/20150922-5-1-szures-amit-evente-el-kellene-vegeztetnunk.htmlA szűrővizsgálatok célja egyrészről a megelőzés, másrészről egyes betegségek lehetőleg még időben történő diagnosztizálása. Sok dolgot „házilag” mi magunk is szűrni tudunk, de vannak olyan szűrővizsgálatok, amelyekért időről időre érdemes szakembert felkeresnünk. Dr. Life--Kulcsár Edina Facebook-on állt ki a menekültek melletthttp://www.life.hu/sztarok/20150906-kulcsar-edina-facebook-on-allt-ki-a-menekultek-mellett.htmlAz egykori szépségkirálynő nem tudta tovább tűrtőztetni magát és hivatalos Facebook oldalán leírta, hogy mit gondol a menekültügyről. TV + Sztárok--Lázár Bence: "Jól esik, hogy mindenki mellettem áll"http://www.life.hu/news/20150923-lazar-bence-bizakodva-tekint-a-jovobe-es-meg-a-korhazbol-is-mosolyog.htmlAhogy korábban megírtuk, az életéért küzd az Újpest egykori csatára, Lázár Bence. A fiatal fiú bizakodva tekint a jövőbe, és a mai napig rengeteg jókívánságot kap csapattársaitól, és a rajongóktól egyaránt. News--Lilu mellbimbói átszúrják a vörös ruciját: Dögös fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150912-lilu-az-rtl-klub-musorvezetojenak-mellbimboi-atszurjak-a-voros-rucijat-ime-a-dogos-foto.htmlIgazán szexi képet posztolt nyilvános Instagram oldalára az RTL Klub műsorvezetője. Vörös ruha, hosszú lábak,és még valami...TV + Sztárok--Fontos az önvizsgálat! Minden, amit a mellrákról tudni kellhttp://www.life.hu/drlife/20150914-a-mellrak-a-noknel-gyakori-rakfajta.htmlMagyarországon évente több ezer nőnél diagnosztizálnak mellrákot. A statisztikák szerint egyre kevesebben halnak bele. Minél korábban ismerik fel a kórt, annál nagyobbak az esélyek a túlélésre és a gyógyulásra.Dr. Life--Hiennek a tanulás és szereplés mellett nincs ideje a szerelemrehttp://www.life.hu/sztarok/20150831-hien-amerikaban-tanul-de-itthon-lep-szinpadra-a-jatekkeszitoben-hogy-csinalja.htmlOlyan, mintha Hien nem is Amerikában élne és tanulna, hanem továbbra is a fővárosban. Teljesen természetes, hogy a Játékkészítők decemberi előadásaiban színpadra áll egy új szerepben. Hogyan csinálja, hogy mindemellett kitűnő tanuló is?TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.